Віталій Ткачук нагадав, що Конституція не пробачає випадкової уваги, а молоді побажав наполегливості

Віталій Ткачук нагадав, що Конституція не пробачає випадкової уваги, а молоді побажав наполегливості

28.06.2015, 15:17

Шановні буковинці!

Щиро вітаю Вас з Днем народження Конституції України! Цього дня 1996 року Верховна Рада прийняла Основний Закон, метою якогого є забезпечення прав і свобод українців, а також визначення наших обов'язків перед державою.

Саме 19 років тому громадян України визнано єдиним джерелом влади, а людину - найвищою цінністю. Основний Закон став важливим фактором розвитку суспільства та реалізації ідей українського народу.

В той же час, ми неодноразово бачимо невиконання Конституції України та порушення прав людини. І це той важливий аспект, коли не потрібно мовчати, терпіти, чи втікати з своєї країни.

Революція гідності показала всьому світу, що українці сильна нація, яка вміє відстояти своє право на європейське майбутнє. І ми маємо зрозуміти, що Основний Закон України працюватиме на повну силу тільки тоді, коли кожен з нас відстоюватиме права і якісно виконуватиме свої обов'язки.

А про Конституцію варто згадувати не тільки на свята, бо як і жінка, вона не пробачає байдужості, чи випадкової уваги. Необхідно щоденно дбати про реалізацію написаного у Законі.

І пам'ятаймо, що ніхто замість нас, не зробить Україну суверенною, вільною й високорозвинутою державою. Тож нехай у цьому сприяє взаєморозуміння, мир та бажання працювати на благо України!

Також сьогодні свій День відзначає наша чарівна, перспективна молодь. Ваші таланти, ідеї та їхня реалізація - найцінніше для України. Тому зичу вам не втрачати наполегливості, творчої енергії і впевненості у своїх силах! Успіху вам! За ним майбутнє. А майбутнє це ви!

Депутат Чернівецької обласної ради Віталій ТКАЧУК

1


КОМЕНТАРІ (2)

Мудрий і перспективний! 

avatar

Марія

29 червня 2015 08:53

Віталька - ТУШКА ! Піариться перед виборами, та хто він такий щоб нам нагадувати і разКазувати всяку маячню. Нас його думка не цікавить! А сайти продажні вкидають замовлені та проплачені матеріали про всяку фігню...

 

avatar

Кум

30 червня 2015 06:13