Віталій Михайлішин - чернівчанам: «Я прийду знову. Чи готовий ти?»

Віталій Михайлішин - чернівчанам: «Я прийду знову. Чи готовий ти?»

25.11.2011, 00:17

Саме таке запитання ставить невідомо хто невідомо кому зі стіни одного з будинків на вул.Червоноармійській у Чернівцях. Зрештою, якщо врахувати що саме над цим плакатом в усій красі перед нами постає секретар міської ради, виконуючий обов»язки міського голови Віталій Михайлішин,то одразу хочу сказати: Ні!!!Ні!!!Я не готовий, аби ви, Віталію Михайловичу, прийшли знову.

Я навіть не був готовий тоді, коли ви прийшли вперше, нікого не попередивши про цей щасливий момент в житті нашого міста і мого особисто. Але завжди хочеться вірити в краще. І  щасливі несподіванки іноді трапляються. Тому чернівчани щиро повірили в те, що коли ви вже прийшли, то, може, щось статися неймовірне. І нарешті в нашому місті буде Божа благодать і все-все, про  що мріялось роками, одразу здійсниться. І дороги, і тротуари, і міжбудинкові проїзди, і збільшення лімітів на електроенергію, і вирішення проблем малозабезпечених, і чесність в розподілі земельних ділянок та квартир буде під пильним оком нової влади. Тоді, Віталій Михайлович, чернівчани – завжди ваші прихильники і ваш потенційний електорат.

Натомість почекали ми трошки, подивились, послухали брехливі розповіді про невідомих  щедрих спонсорів, пораділи дитячим майданчикам, мильним бульбашкам, поспостерігали за засіданнями сесій міської ради, де ви і ваші однопартійці почали швиденько вирішувати власні питання і… не хочемо.Не хочемо, щоб ви до нас знову прийшли. Ми навіть не знаємо, що зробити, щоб ви якнайшвидше пішли.

Вас, Віталію Михайловичу, дуже багато на сторінках газет, в ефірах телеканалів, радіо, на біл-бордах. Ми змушені постійно спостерігати за вами та  сумувати з приводу того, що не вдається вам переконати народ в своїй високій компетентності, в своїй щирості та професійності.

На жаль, треба констатувати той факт, що містом керує така профнепридатна людина зі своєю молодою командою.

Сподіваємось, що під цим плакатом десятки тисяч чернівчан підпишуться за те, щоб ви, Віталію Михайловичу, не приходили знову, а вчасно пішли і не займали чуже місце.

Василь Чернівецький від імені багатьох чернівчан.



КОМЕНТАРІ (11)

avatar

Misha Shmorgun

24 листопада 2011 21:43

avatar

Sergei Vorontsov

24 листопада 2011 22:15

Погодьтеся, наскільки лиховісним стає колаж, якщо уявити, що нижній білборд від Федоука!?

avatar

Терапевт

25 листопада 2011 08:44

Терапевте з зцілися сам і не переводи стрілки з хворої голови на здорову. Федорук прийшов не сам. Його обрали - подобається це комусь чи ні - самі чернівчани. А ось Михайлішин таки прийшов сам. Хто з чернівчан його обирав? 

avatar

Лікарю

25 листопада 2011 08:57

Та я, я це написав. Чого всі забувають, що я Вася. І від імені всіх чернівчан люблю виступати. Бо якщо не я, тоді хто?

avatar

Мойсов

25 листопада 2011 08:58

Та цього бездару махайлішина навіть в "дурдомі" не оберуть. Його місце у Вишневому, на біржі праці. Ще трохи і час циганів, максимюків, серманів, бешлейчмиків і зелених закінчується, тому махайлішину не "світить" нічого. Тупе, слабе і не лічиться...

avatar

Юрій

25 листопада 2011 13:21

фотошоп

avatar

міла

25 листопада 2011 16:51

Який фотошоп ? я сам бачив біля Рязані. Хіба що вже встигли знятти.. Але ще вчора були ці два бігборди. Я там поруч живу.

avatar

Ігор Сердюк

25 листопада 2011 17:34

avatar

Сергей Лазарев

25 листопада 2011 22:43

avatar

Сергей Лазарев

25 листопада 2011 22:44

Блін, ну вже і приколотися   не можна. Невже не доперли, що це така моя погроза Михайлішину:)) Щоб не розслаблявся.

avatar

Федорук

28 листопада 2011 15:31