Віталій Михайлішин викликає на дебати Миколу Федорука

Віталій Михайлішин викликає на дебати Миколу Федорука

21.10.2014, 21:13

Віталій Михайлішин викликає на дебати Миколу Федорука. Саме із цією метою він сьогодні зібрав представників ЗМІ та запевнив, що готовий відповісти у прямому ефірі на будь які запитання, в тому числі і на незручні.

Кандидат у народні депутати України Віталій Михайлішин викликав на дебати Миколу Федорука. Він запевнив, що готовий прийти на будь-який телеканал та відповісти на усі запитання телеглядачів. Також пан Михайлішин додав, що вже сьогодні направить лист своєму опоненту з викликом на дебати.

Віталій Михайлішин: «26-го жовтня чернівчани мають зробити свій вибір, мають обрати людину, яка буде представляти інтереси чернівчан у Верховній раді, того я викликаю на дебати Миколу Трохимовича Федорука в прямому ефірі, з дзвінками від людей, не так як зараз роблять наші депутати ВР, без дзвінків ідуть на ефір. А в прямому ефірі, щоби люди мали можливість задати запитання. Я розумію, це будуть і незручні запитання для всіх, але люди мають знати кого обирають».

Віталій Михайлішин також заявив, що його обурює цинізм кандидатів і партій, які викидають шалені кошти - до 90 мільйонів гривень тільки на телерекламу.  І це за умови значного зубожіння населення і збору коштів на армію. 

Має претензії кандидат до чинних нардепів Фищука і Федорука, яким побажав жити на одну пенсію 948 гривень. 

Віталій Михайлішин вважає, що більшість кандидатів в разі перемоги будуть працювати на партійних лідерів, а не на людей. 

Дісталося і чинній міській владі за незавершений ремонт вулиці Богдана Хмельницького. 

Докладніше - на відео. 

Що ж до власної політичної приналежності, то  Віталій Михайлішин запевнив: в тому разі, якщо його оберуть до Верховної Ради, він не приєднається до жодної з фракцій, хоча особисто йому найбільше імпонують ідеї "Самопомочі" та "Блоку Петра Порошенка".



Віталій Михайлішин: «Влада – це відповідальність, відповідальність перед людьми і потрібно знати проблеми людей для того робити все для того, щоб людям жилося краще. Да, зараз важкі часи, але це не заважаю робити реформи, боротися з корупцією. Ці всі проблеми не мають іти на плечі людей».

Кандидат в депутати Віталій Михайлішин назвав також свої пріоритети для роботи у Верховній Раді в разі обрання його депутатом: 

Довідково: 

Про готовність до публічних дебатів зі своїми «головними опонентами» сьогодні заявив також Назар Горук.

– Користуючись нагодою, хочу викликати Миколу Федорука і Віталія Михайлишина на дебати. Кожен з нас зміг би розповісти про свою діяльність і розповісти людям, що хто пропонує. Було б добре це зробити у прямому ефірі, – зазначив на прес-конференції кандидат по 201-му виборчому округу Назар Горук.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Разве на дебати.

avatar

Разве

22 жовтня 2014 13:09