'Він бреше! Ні, це він бреше! Дурень! Сам дурень!' Каспрук і 'Чернівецький промінь' закинули одне одному ницість і брехню (+відео, як службове авто мерії збиває людину на пішоходному переході)

"Він бреше! Ні, це він бреше! Дурень! Сам дурень!" Каспрук і "Чернівецький промінь" закинули одне одному ницість і брехню (+відео, як службове авто мерії збиває людину на пішоходному переході)

18.10.2019, 12:55

Міський голова Чернівців розкритикував роботу журналістів телеканалу "Чернівецький промінь" через їхній сюжет про дорожньо-транспортну пригоду за участю службового автомобіля Олексія Каспрука.

Про це він сказав на прес-конференції, пише molbuk.ua.

"Чернівецькому променю" вже не треба у мене навіть коментарі брати. Вони вже самі все "сочиняють", знімають репортажі...", – сказав посадовець, звернувши увагу на відсутність представників цього ЗМІ на прес-конференції.

Він висловив обурення репортажем телеканалу щодо ДТП з його службовою автівкою, у якій постраждала пенсіонерка.

"Настільки вже низько... Оця ситуація з дорожньо-транспортною пригодою, в яку попав водій міської ради із машиною, яка за мною закріплена. Зрозуміло, що не навмисно він це робив. Не п’яний був... Ну, так сталося. З кожним водієм таке може бути – десь неуважний, десь поганий огляд... Повірте, що для будь-якого водія збита людина – це стрес. Є для того поліція, є свідки, і вони собі мають розбиратися. І навіть цю неприємність, біду, вирішили використати для такого "мега-глобального" розслідування", – сказав міський голова.

Він додав, що, готуючись до судового засідання, яке відбулось 16 жовтня, посадовець взяв два дні відпустки.

"Я розумів, що більшу частину вівторка мені доведеться присвятити підготовці до судового засідання, і буду відлучатися з робочого місця та зустрічатися з адвокатами. Тому я на два дні оформив собі відпустку за власний рахунок. Проблематика в тому, що мер міста – він завжди на роботі. Тобто, були термінові наради", – сказав Олексій Каспрук.

Водночас сайт https://times.cv.ua/ оприлюднив відео, на якому видно, що міський голова таки користувався того дня службовим авто. 

"Цього разу одна брехня породила іншу і зрештою у брехні заплутався і Каспрук, і його підлеглі.

У вівторок одразу після вихідних міський голова як завжди на службовому авто приїхав на роботу. Вже за годину його авто збило під міськрадою 81-річну пенсіонерку, а Каспрук терміново оформив відпустку на два дні заднім числом. Звісно, що під час відпустки він не має права користуватись службовим авто, тож довелось збрехати журналістам, що він не користувався службовим авто, щоб його не викрили у цьому порушенні. Збрехав вслід за ним і водій мера, який сказав, що Каспрука сьогодні не возив, і керівник групи транспортного обслуговування міськради Олександр Голік, який сказав, що автомобіль сьогодні виїхав не для Каспрука.

Та Каспрук і його підлеглі не врахували, що на Ратуші є камери спостереження, які викрили їх брехню.



Раніше повідомлялося, що в Чернівцях під приміщенням міської ради службовий автомобіль Олексія Каспрука Mercedes Benz збив жінку-пішохода. 

Згодом, телеканал Чернівецький промінь повідомив про те, що з'явилося відео, як службове авто мера збиває бабусю на пішоходному переході біля Чернівецької міської ради.

Джерело: molbuk.ua, https://times.cv.ua/Чернівецький промінь.

1