Віктор Сахнюк: Дорогі друзі! Дорогі лісівники Буковини! Шановні працівники усіх підприємств і галузей, пов’язаних з лісом!

Віктор Сахнюк: Дорогі друзі! Дорогі лісівники Буковини! Шановні працівники усіх підприємств і галузей, пов’язаних з лісом!

14.09.2018, 08:57

Напередодні нашого професійного свята – Дня працівника лісу – дозвольте звернутися до Вас з привітаннями, зі словами щирої подяки за Вашу невтомну працю!

Працювати у лісі – складно і важко. Виробничі досягнення у лісовому господарстві даються ціною значних зусиль. Але в результаті – наповнені бюджети держави і територіальних громад, виконання соціальних програм, можливість розвитку деревопереробних та багатьох інших підприємств, дотичних до лісової галузі.

Нам довірено державний ресурс, який ми охороняємо і примножуємо.

Нехай Ваша нелегка праця, дорогі лісівники, буде гідно пошанована. Нехай наші справи будуть достойно оцінені добрим словом прийдешніх поколінь, для яких зростають посаджені нами молоді ліси.

Бажаю Вам міцного здоров’я, витривалості, енергії і завзяття на подальші трудові звершення! Миру і радості Вашим родинам!

Злагоди і розквіту Україні!

З повагою

начальник Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства

Віктор САХНЮК

ДОВІДКОВО: 

Урочистості з нагоди професійного свята лісівників – Дня працівника лісу відбудуться у п'ятницю, 14 вересня, о 14.00 у приміщенні Чернівецької обласної філармонії (м. Чернівці, вул. Чайковського, 10).
 
День працівника лісу відзначаємо щорічно у третю неділю вересня на вшанування праці робітників лісового господарства, лісової, деревопереробної промисловості України.
1