Віктор Довганич оприлюднив свої перші кадрові призначення

Віктор Довганич оприлюднив свої перші кадрові призначення

04.10.2013, 02:11

В.о. гендиректора ОКП "Буковинська книга" Віктор Довганич в ефірі "Суть речей" на Станція ФМ щойно підтвердив, що Володимир Карагяур працює в "Буковинській книзі" заступником директора і "виконує ті задачі, які стоять перед Буковинською книгою". 

Водночас керівник комунального підприємства також підтвердив, що вже незабаром у районах області відкриють нові книгарні. Проте, окрім загальних слів про фінансову підтримку обласної влади, відмовився назвати за які гроші підприємство розвиватиметься. Пославшись при цьому на комерційну таємницю. 

Не інакше як для підстраховки від можливої невдачі, Віктор Довганич встиг оприлюднити тезу, про спротив опозиції процесу  передачі приміщень книгарень з міської в обласну комунальну власність. Очевидно, що це буде одним з аргументів, коли доведеться пояснювати причини провалу всієї реорганізації. Мовляв, не хотіли передати приміщення книгарень від міста області і далі на баланс обласного комунального підприємства, от у нас нічого й не вийшло. 

Дискусія про те, "якими мають бути книгарні у Чернівцях" відбулася у четвер, 3 жовтня, з 19.00 до 20.00 на Радіо Станція. Ведуча програми "Суть речей" Оксана Денисюк говорила про це з Мариною Лібановою та Віктором Довганичем - в.о. КП "Буковинська книга".

Поза межами дискусії, через брак часу, залишилася інформація, яка надійшла сьогодні. Про те, що ще один працівник "Буковинської книги" Едуард Добжанський нібито грубо виганяв з книгарні "Лучаферул" директорку Валентину Стародуб. Це єдина книгарня, яка ще судиться з владою проти реорганізації. 

"Лучаферул" наразі не зачинений на переоблік.  І судова справа по книгарням не закінчена!!! 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Хитрий Довганич не хоче відповідальність за оборутки з комунальним майном брати на себе, тому йі знайшов безневинне дитя щоб згодом зробити з нього цапа-відбувайла!

avatar

мінздох

04 жовтня 2013 10:52

Це "дитя" і любитель побухати Карягауар працював на регіоналів і Вітальку Нєдоразуменіє
avatar

Стьопа

04 жовтня 2013 15:45