Військова прокуратура задокументувала факт отримання хабара заступником директора ДП 'Чернівецьке лісове господарство'

Військова прокуратура задокументувала факт отримання хабара заступником директора ДП "Чернівецьке лісове господарство"

28.09.2015, 20:57

Військова прокуратура Західного регіону України задокументувала факт отримання неправомірної вигоди заступником директора Чернівецького лісового господарства

      Слідчим відділом слідчого управління військової прокуратури Західного регіону України спільно з управлінням Служби безпеки України в Чернівецькій області задокументовано факт вимагання та отримання 10 тис грн хабара від суб’єкта підприємницької діяльності за сприяння у своєчасній поставці деревини одним з керівників державного підприємства "Чернівецьке лісове господарство", який під час одержання чергової частини неправомірної вигоди був затриманий.

Наразі особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), судом розглядається клопотання прокурора про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Довідково:  санкція ч. 3 ст. 368 КК України – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба військової прокуратури Західного регіону України

1