Налякана гарбузом охорона не пустила на сесію облради директорку чернівецької книгарні

Налякана гарбузом охорона не пустила на сесію облради директорку чернівецької книгарні

25.12.2012, 16:38

Першим питанням на сьогоднішній сесії Чернівецької облради розглядали звільнення Наталії Барановської з посади директора книгарні "Наука". Як передає кореспондент molbuk.ua із зали обласної ради, спершу жінку до зали не впускала охорона. Однак Наталія Барановська все таки туди потрапила - завдяки депутатам, котрі її провели всередину. Після годинного обговорення питання керівник книгарні "Наука" вийшла із сесійної зали. При виході жінку затримали правоохоронці та звинуватили її в тому, що вона зірвала з міліціонера погони. Згодом Барановську міліціонери відпустили - завдяки опозиційним депутатам. Жінка сказала, що готова написати пояснення.

Війна з книгарнями у Чернівцях: директора комунальної книгарні "Наука" Наталію Барановську не пускають на сесію Чернівецької обласної ради, де розглядається питання про її звільнення. Відео Вадима Пелеха.

У листопаді, нагадаємо, свободівці занесли до сесійної зали гарбуза, який вручили очільникам області. Згодом вони оприлюднили інформацію про те, що губернатор Михайло Папієв доручив провести службове розслідування з метою з’ясування яким чином пронесли гарбуз на сесію обласної ради. По цьому питанню доволі жорстко опитували тих молодих строковиків-міліціонерів, які проводили чергування на входах в приміщення облради 15 та 16 листопада. "Щодо охорони і того гарбуза, то це дійсно прикрий факт, - прокоментував ситуацію, коли на останній сесії облради «свободівці» піднесли владі гарбуза, голова ради Михайло Гайничеру.  - Стосовно відповідальності, то люди, які відповідають за охорону вони напишуть пояснення. Я маю на увазі чиновники". Очевидно, що після того випадку охорона тепер дмухає на холодне.

1


КОМЕНТАРІ (3)

І правильно, що не пустили, москальку зажрану! Тепер нікого звільнити вже не можна? Поприростали до крісел!

avatar

Степан

25 грудня 2012 13:12

Бажаю, друже, щоб і тебе так звільняли, а ти і права не мав пікнути.

А якщо по суті: керівник комунальної установи, долю якого вирішує сесія, повинен бути в сесійному залі і повинен мати можливість висловитись по суті. Все інше - порушення законодавства і елементарних демократичних норм.

avatar

До Степана

25 грудня 2012 13:59

Яка наруга! Не пускати на сесію людину. чиє питання розглядається! Барановська не "приросла" до свого крісла, Вона самодостатня жінка, не тільки хороший  директор магазину, а й прекрасна художниця. І не "москалька зажрана", як "чемно" зазначає Степан. Побільше б нам таких "москальок"! Степанові ж радимо  незворушно триматися  української мови - тоді всі виключно переходитимуть на українську.І тим охочіше, чим доброзисливішим  він стане.

avatar

Зеник

25 грудня 2012 15:51