Відповідати на те, що написано на паркані Федорук не буде

Відповідати на те, що написано на паркані Федорук не буде

12.09.2012, 00:03

Лідери опозиції відповіли на питання щодо активізації виборчої кампанії Миколою Федоруком

-          У  кожного  кандидата є своя тактика ведення кампанії, - сказав керівник регіонального виборчого штабу опозиції Максим Бурбак. – Очевидно, що така тактика є і у Миколи Федорука, як її провести…  Я вам скажу, що буде час – він вийде, відповість на всі питання виборців. А відповідати на те, що написано на паркані Федорук не буде.  Чернівці славляться толерантністю та інтелігентністю, але за два роки чинна влада не вигадала толерантного бульдозера, який би діяв витончено. Вони пруть навпростець. І ламають людей, ламають суддів, щоб було так, як їм треба.  І ніяк по іншому… Всі відповіді на питання у рамках кампанії будуть надані. Ми бачимо потужну підтримку з боку всіх наших кандидатів. Це вулиця з двостороннім рухом всі наші штаби на місцях допомагають нашим кандидатам. Всі наші кандидати допомагають  партії. Цей рух іде.  Можливо, в Чернівцях  трохи по-іншому.

Пролунало також питання, чи не зніме Федорук свою кандидатуру? 

- Можу вас завірити, що всі наші кандидати будуть йти до кінця. Якщо вони були узгоджені і пройшли жорсткий відбір, то вони будуть до кінця і ніхто зніматися не збирається. бо це було б неправильно, виборці б цього не зрозуміли. Ви від мене вимагаєте, щоб я коментував нісенітниці... Є рекламна продукція, яку випускає кандидат Федорук, за нього агітують люди, просто ви певно ще не відчули. Відчуєте! Не переживайте.   

Інша річ, що ми не використовуємо брудні технології і в них ви його не побачите. А по місту він працює, бере участь в нарадах у штабі... Футбол відвідує не лише провладна партія і провладні кандидати. Загалом, якщо у вас є якісь питання до Миколи Трохимовича, то він даватиме свою прес-конференцію і все вам там розкаже.

Я готовий скинутися на  білборд Федоруку, - запропонував журналіст газети "Буковина" Михайло Токарюк. 

 З моєї точки зору - це данина політичній моді, - відповів на пропозицію Максим Бурбак. Можливо, у нас інша тактика є?  Не переживайте, нехай збережеться інтрига. Зате я бачу, що ви вже визначилися за кого будете голосувати. 

1


КОМЕНТАРІ (5)

Я за Федорука, справжній політик і господар
avatar

Ілона

11 вересня 2012 21:31

А шо у Кулуци Трахимича язік розпух. сам за себе не може брехати? Цей НедоМерок буде бачити депутатство, як крілик свої вуха... А яущо листівка потрапила у пресу, то це вже не паркан. Бурбаку. І не ображай пресу.

avatar

Підприємець

12 вересня 2012 08:38

Ми знамо цей "жорсткий" відбір кандидатів Яйценюком та Турчиком. - цими жидомасонами.

Вони шо Федоруку обрєзаніє зробили? Точно Федорук став "НедоМерком"

avatar

Штефан

12 вересня 2012 08:43

avatar

Гафіца

12 вересня 2012 08:58

Федоруку обрєзаніє зробив Папієв. Бо Федорук у свій час навіть губернаторів знімав. Згадайте про Ткача та Бауера.

А це все завдяки грошикам Калинки Так держать, пан Папієв!

avatar

Гафіца

12 вересня 2012 09:02