Відомий історик та публіцист Ярослав Грицак запрошує чернівчан до дискусії, присвяченій презентації його книги «Нарис історії України»

Відомий історик та публіцист Ярослав Грицак запрошує чернівчан до дискусії, присвяченій презентації його книги «Нарис історії України»

15.06.2019, 12:45

Запрошуємо до участі в дискусії з Ярославом Грицаком, істориком і публіцистом, професором Українського Католицького Університету 18 червня о 18.00 в Літературному Целанівському центрі.

 Дискусія присвячена презентації книги «Нарис історії України: Формування модерної нації XIX-XX століття».

 Перша редакція цієї книжки побачила світ ще 1996 року. Також її можна назвати першою популярною історією України, яку, за словами автора, можна "читати без брому" і яка стверджує принципову нормальність української історії. У новому виданні виправлено деякі неточності та похибки попередніх видань, а також додано нові розділи, зокрема розділ, присвячений двом останнім десятиліттям незалежної України, аж до часів революції 2013-2014 років, війні з Росією та передвиборних тижнів 2019 року.

 Дискусія буде цікава студентам історичних факультетів, громадським активістам, а також кожному, хто цікавиться історією України та причинами сучасних подій.

Ви зможете поставити пану Ярославу питання, а також придбати нову книгу.

 Захід безкоштовний, проте реєстрація обов'язкова: http://bit.ly/2IA6YIo

  Контактна особа: прес-секретарка чернівецького осередку Української академії лідерства Лютік Оксана, тел. 0669955770

 Організатори: Українська академія лідерства та Літературний Целанівський центр

1