Відомі буковинці жертвують кошти для придбання захисного спорядження для медиків

Відомі буковинці жертвують кошти для придбання захисного спорядження для медиків

28.03.2020, 17:46

Закупівлі за бюджетні кошти, на жаль, хоч і спрощена, але трохи повільна процедура. Вона займає не менше 4-5 днів тільки для оплати, потім кілька тижнів треба чекати замовлення.

А захищати медиків потрібно тут і зараз. Тому без підтримки людей, які можуть оперативно вирішувати фінансові питання, нам було б набагато важче.

1000 стерильних захисних халатів для медиків міста ми отримали завдяки Олег Охотский

2000 таких же халатів передав Boris Toybman та будівельна компанія Сузір'я.

Сумарно 215 спецкомбінезонів, 3000 распіраторів та масок, 13000 перчаток ми оперативно отримали від Maksym Burbak та Арсеній Яценюк.

Дякуємо за підтримку всім, хто долучився!

Про це повідомив Чернівецький міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми всі заробили наші гроші в цьому місті та області, давайте їм тепер допоможемо": Відомий чернівецький підприємець закликав бізнес гуртуватися і допомогти подолати спільну біду

Вкрай необхідну Чернівцям сучасну машину швидкої для першої міської лікарні місто отримало від Дніпра.

Від дніпровців чернівчанам.

Це щирий жест справжньої дружби в складну годину.

Велика подяка всім мешканцям величного Дніпра та міському голові Borys Filatov.

Нагадаємо, мер Дніпра Борис Філатов у своєму відеозверненні на каналі в YouTube заявив, що ухвалив рішення передати нову машину швидкої допомоги Чернівецькій області, де зареєстровано вже 47 випадків зараження коронавірусною інфекцією.

"Ми не можемо закритися кожен у своєму місті. Побудувати стіну, викопати рів і чекати, доки все скінчиться. Я попросив про підтримку для Чернівців своїх колег у Вінниці та Одесі. І Сергій Моргунов, і Геннадій Труханов – різні мери різних міст – сказали, що готові допомогти. Днями Дніпро передало Чернівцям машину швидкої допомоги. Друзі мої, колеги, приєднуйтеся й ви. Допомагаймо одне одному. Будьмо разом і в біді, і в радості", – сказав Філатов.

Він додав, що влада міст зобов'язана гарантувати своїм жителям безпеку, добробут і справедливість.
1