Відкрите звернення до підприємця Павла Польового, податківців, депутатів  міської ради, чернівчан, колег і друзів! (ДОКУМЕНТ)

Відкрите звернення до підприємця Павла Польового, податківців, депутатів міської ради, чернівчан, колег і друзів! (ДОКУМЕНТ)

24.10.2016, 12:44

"Ми, тренери,  вихованці та батьки танцювальної  школи «Аміра»  вирішили виступити з відкритим зверненням, оскільки є проблеми і вчинки, про які не можна мовчати, які болять.

22 жовтня наша школа, де займається понад  200 дітей,  опинилися на вулиці. На вимогу підприємця  Павла Польового ми змушені  були вивезти наші  речі та інвентар з «Льодового майданчика», де займалися понад 7 років.  Тут росли наші чемпіони, гарувалися їх характери, міцніли захоплення та любов до танців і спорту, народжувалася справжня дружба.  Усі ці роки ми справно сплачували за оренду приміщення  Павлу Польовому, підтримували  його  починання, не  мали жодних претензій з його боку.  Ми вірили у щирість молодого підприємця, який завжди заявляв, що підтримує спорт, любить дітей, є соціально відповідальним,  пишається Чернівцями. Тому не  надавали особливого значення, коли він неодноразово відмовляв у проханні  юридично, шляхом укладання  договору оренди  оформити наші стосунки.  Тобто понад 7 років  ми справно сплачували орендну плату «у кишеню»  Павлу Польовому.

         І тепер ми опинилися на вулиці серед навчального року тільки тому, що  після  чергового підняття орендної плати за користування залом посміли вимагати  у Павла Польового жити за законом -  укласти договір оренди та  надати рахунок для зарахування орендної плати.  Після відмови це зробити ми звернулися до депутатів Чернівецької міської ради, оскільки саме  міська рада є співзасновником ТОВ «Льодова арена – Чернівці», де Павло Польовий  працює директором. Діяли таким чином, оскільки рік назад, як і більшість спортсменів, підтримували вимогу Павла Польового до міської влади повернути йому «Льодовий майданчик», що на той час перебував у власності громади, вітали рішення про створення цього ТОВ, яке нарешті  дозволило Павлу узаконити інвестиції у цей  спортивний проект. Тому не  розуміємо, чого таке обурення у Павла Польового і його друга Василя Забродського  викликало наше  щире прагнення також  узаконити стосунки з орендодавцем.

         Сподівалися на  підтримку і розуміння депутатів, вірили, що Павло Польовий  рахується із думкою обранців громади,  врешті-решт громадою Чернівців, яка є співзасновником його підприємства. Натомість отримали приниження, наклеп, погрози з боку Павла Польового і його друга Василя Забродського, який несподівано  виявився заступником директора «Льодової арени». «Заслужений журналіст» Забродський  публічно на очах  вихованців і батьків образив керівника школи – жінку, довів до сліз наших вихованців. Павло Польовий заявив, що ні за яких умов, ні за які гроші  не надасть в оренду приміщення нашій школі, оскільки ми посміли звернутися за допомогою до депутатів, мера, відкрито висловили свою позицію. Більше того, Павло Польовий і його друзі  намагаються дискредитувати нашу школу, посіяти недовіру між тренерами, залякати батьків і вихованців.

Але  ми не здамося, ми єдині, дружні, сильні. Без даху над головою 28-29  жовтня  ми  проводимо у Чернівцях Міжнародний фестиваль «Кубок західного регіону Чернівці, 2016», у якому беруть участь майже 300 танцюристів з різних областей України та Польщі, вони в нас вірять, вірять в наш талант. Запрошуємо чернівчан на конкурс, підтримати юних танцюристів та їх віру у справедливість і добро! 

Танцювальна  школа «Аміра», яку знають і шанують в Україні та за її межами, де  вперше відчули силу і  чарівність мистецтва танцю  сотні юних чернівчан, не дозволить нечесному на руку ділку, шахраюватому підприємцю Павлу Польовому та журналісту без людської гідності Василю Забродському, які опустилися до брудної  боротьби з дітьми  та жінками, ганьбити честь нашого  колективу!

Просимо Чернівецьку міську раду скасувати  рішення про створення  ТОВ «Льодова арена – Чернівці» та повернути льодовий майданчик у власність громади міста. Вважаємо, що за 8  років роботи «Льодового майданчика» Павло Польовий повернув свої інвестиції і тепер цей  спортивний об’єкт, який стоїть на землі міста, повинен працювати на громаду, а не на кишеню  підприємця, який нехтує законами України. 

Звертаємося до податківців і правоохоронців із вимогою перевірити  діяльність підприємця Павла Польового, з’ясувати, куди йшли кошти, які наша школа сплачувала йому за оренду сім років, скільки у цього підприємця працює найманих працівників і чи справді він один спроможний обслуговувати такий інфраструктурний об’єкт, чи справно він платить усі податки та збори. Переконані, що підприємець Польовий нахабно дурить свого співзасновника – громаду Чернівців  і повинен за це відповідати за законом.

Закликаємо колег – танцювальні школи та  колективи, тренерів, усіх танцюристів   – гуртуватися, бути солідарними, застерігаємо від співпраці з нечесним підприємцем, який зловживає довірою партнерів, відмовляється працювати у правовому полі,  у  будь яку хвилину, без жодних пояснень та застережень може виставити на вулицю орендаря, застосовує як засоби впливу наклеп, погрози і тиск.

Щиро вдячні усім, хто  підтримує нас у цій складній ситуації, бореться разом з нами за  торжество  справедливості. Особливо дякуємо журналістам, які об’єктивно висвітлюють цей конфлікт, дають можливість донести правду.

Вітаємо наших нових вихованців, які лише цього року влилися у нашу дружню родину, дякуємо їх батькам, які не злякалися труднощів, повірили в «Аміру», наш колектив, нашим талановитим тренерам!

 Тренери, вихованці та їх батьки танцювальної школи «Аміра», керівник ГО « Танцювальна школа « Аміра» Інна Демчучена".      

ДОВІДКОВО:

Лист надійшов на електронну адресу нашого сайту. Публікуємо його без редакційних правок у повному обсязі. 

1


КОМЕНТАРІ (4)

avatar

Василий Забродский

24 жовтня 2016 12:26

Дуже повчальне звернення. Чисто по українські, як не з"їм то надкушу. Автор цього пасквіля "забув" проінформувати читачів про те чи школа веде облік доходів від батьків учнів, чи перераховували кошти за оренду через банк, чи оплата вчителів проводиться по відомості через банківську установу із відрахуванням усіх податків і нарешті. що записано в договорі на оренду приміщення? 

Автори пасквіля не знають, або не хочуть знати, що на протязі семи років інфляція становить більше 500 % , а з цінами на енергоносії  і того більше, а якщо ще додати безліч нових податків то уже пора сміятись.  Хай батьки ваших учнів розкажуть в скільки разів ви підняли ціни на свої послуги за сім років. Так хто  після цього Польовий?

І ще пане Польовий, надайте можливість провести змагання 28-29 жовтня  у орендованому школою "Аміра" приміщенні.

Підприємці міста компенсують Вам витрати. Дайте згоду під цим зверненням і ми з Вами зізвонимся.  

avatar

Підприємець

24 жовтня 2016 20:52

А часом пані Демчучин не є родичкою пана Демчучена, який за гроші міськради постачав в АТО неякісні бронежилети та отримав по суду 3 роки? 

avatar

Zorro

25 жовтня 2016 15:30

avatar

Василий Забродский

25 жовтня 2016 18:11