Від 'Рідного міста' на вибори підуть 'тушки' — Бурбак

Від "Рідного міста" на вибори підуть "тушки" — Бурбак

11.02.2013, 22:45

Народний депутат Максим Бурбак визнав прорахунки опозиції на довиборах до Чернівецької обласної ради. Але при цьому зауважив, що "Рідне місто" є політичним проектом, який створений під наступні вибори. Зокрема, він переконаний, що від "Рідного міста" на наступних виборах до міської ради підуть "тушки".

- Розкладаються пасьянси на місцеві вибори, - переконаний нардеп. - Партії регіонів у наступній міськівй раді вже не буде. Зате буде так званий проект "господарників" - "Рідне місто", в чкому до ради підуть нинішені тушки - Чесанов, Чинуш, Жаровський (депутати міської ради, яких звинувачують у співпраці з владою - авт.). А першим номером буде Ленігевич (нині депутат від "Нашої України" - авт.), який є спонсором "Рідного міста".

Джерело: molbuk.ua

Водночас народний депутат Федорук назвав результати довиборів у Чернівцях холодним душем для опозиції. Про це повідомляє кореспондент www.buknews.com.ua. Результати голосування засвідчили, що одного бренду опозиційності для перемоги недостатньо. Тим більше, коли доводиться протистояти людям, які ні перед чим не зупиняються, які на кін поставили все. Тому треба переформатовувати команду, вливати нову кров.

1