Від Папієва не хочуть навіть заяви, а Шкробанця просять вигнати з роботи

Від Папієва не хочуть навіть заяви, а Шкробанця просять вигнати з роботи

15.12.2014, 20:39

Народний депутат, буковинець Іван Рибак повідомив, що до об’єднання "Буковина" увійшли, зокрема, Марія Матіос, Григорій Тиміш, Оксана Продан, Сергій Рудик, Роман Романюк та інші.

- Щодо пана Папієва (екс-регіонал, колишній начальник Чернівецької ОДА, - ред.) було чітке застереження не підходити і не брати заяву на вступ до міжфракційного об’єднання «Буковина», - повідомив Іван Рибак.

- Одноголосно, усіма членами об’єднання це було підтримано, - додав депутат.

Також депутат зазначив, що від Михайла Папієва не бачив заяв про бажання увійти до міжфракційного об’єднання «Буковина».

Зазначимо, на вихідних Михайло Папієв "засвітився" у політичній програмі Савіка Шустера.

Окремі народні депутати також звернулися до міністра охорони здоров’я Олександра Квіташвілі із листами, у яких просять переглянути призначення екс-регіонала Ігоря Шкробанця керівником Державного експертного центру Міністерства охорони здоров’я.

Про це у понеділок на прес-конференції у Чернівцях повідомив народний депутат від БПП Іван Рибак, пише molbuk.ua

Він повідомив, що міністру охорони здоров’я уже подана низка депутатських звернень.

"Я думаю, що це кадрове питання буде вирішене", - сказав Рибак.

Нагадаємо, колишнього члена Партії регіонів, екс-начальника обласного управління охорони здоров’я, депутата облради Ігоря Шкробанця призначили керівником Державного експертного центру Мінохорони здоров’я.

У повідомленні прес-служби Оксани Продан йдеться, що на першому робочому засіданні депутатського об’єднання "Буковина" були присутніми лише п’ятеро депутатів. Це, зокрема, Оксана Продан, Марія Матіос, Богдан Онуфрик, Сергій Рудик, Григорій Тіміш. Про участь у роботі групи нардепа від БПП Івана Рибака у повідомленні прес-служби не повідомляється.

За матеріалами molbuk.ua та vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Це суто по-буковинськи і по-українськи: бажати зла ближньому

Цим нація прославилася в Еуропі (неабияк шокувавши європейців своїм збоченим менталітетом), щойно туди повалили гурти укрозаробітчан

avatar

Анна

15 грудня 2014 18:49

Оксана не сходите с ума, не выйдет

avatar

Оксане продан

15 грудня 2014 21:13

заберіть кулявлоби свою (видалено адміном) Єреміцу гальку в презідіум )))) бо в залі серед людей воно ніяк не мож так,щоб (видалено адміном) (видалено адміном) з (видалено адміном). а ще (видалено адміном) лже(видалено адміном)  Є(видалено адміном)еміцу бомбонную і (видалено адміном),бо воно не тільки (видалено адміном) і (видалено адміном),а ще й (видалено адміном))))))

avatar

кулявлобному бидламу

16 грудня 2014 09:28