Від Папієва, Коваля й Харабари вимагають покарати сокирянських політичних рейдерів

Від Папієва, Коваля й Харабари вимагають покарати сокирянських політичних рейдерів

11.04.2012, 19:34

Заява Комітету опору диктатурі в Чернівецькій області щодо втручання з боку влади у внутрішні справи Сокирянської районної партійної організації «ВО Батьківщина»

 У Сокирянському районі напередодні парламентських виборів районна влада робить спробу зареєструвати клон районної організації «Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина». Робиться це через маніпуляції та зловживання службовим становищем окремих посадових осіб органів державної влади.

Мета таких дій з боку влади одна: використати бренд партії «Всеукраїнського Об’єднання  «Батьківщина» для фальшування результатів голосуваня під час виборів до Верховної Ради України в жовтні 2012 року.

Вбачаємо в діях влади прояв прямого перешкоджання законній діяльності політичної партії «Всеукраїнське Об’єднання «Батьківщина» в Сокирянському районі шляхом грубого втручання у внутрішні справи районної партійної організації.

Вимагаємо від правоохоронних органів та посадових осіб обласної виконавчої влади розібратися в цій ситуації, дати належну оцінку діям всіх посадових осіб, що допустили умисні порушення, та забезпечити законну реєстрацію змін керівництва Сокирянської районної партійної організації «Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина».