Від буковинців-Тимошенко: обшите бісером яйце із зображенням Богородиці і дитячі малюнки (оновлено)

Від буковинців-Тимошенко: обшите бісером яйце із зображенням Богородиці і дитячі малюнки (оновлено)

24.11.2011, 13:15

Буковинці збирають подарунки і привітання до дня народження Юлії Тимошенко

З усіх куточків Буковини до обласної організації партії ВО «Батьківщина» надходять привітання і побажання для лідера партії, екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко. Наближається її день народження. І попри те, що через сфальсифіковані на замовлення влади звинувачення, інсинуації Генпрокуратури і підконтрольного суду Юлія Володимирівна зараз перебуває в ув’язненні, ті 11 мільйонів громадян, які голосували за неї на президентських виборах, прагнуть привітати її і зробити цей день у її житті теплішим і світлішим. Буковинці долучилися до акції, започаткованої Львівською «Батьківщиною» - «Серцем з ТобоЮ!».

Усі охочі підписують для Юлії Володимирівни листівки з зображенням символічних червоних сердець, пишуть вірші, висловлюють підтримку і бажають вистояти і перемогти: "Тримайтеся!! Віримо в перемогу!", "Буковинці з Вами і щиро молимось за Вас».  Серед подарунків для Юлії Володимирівни – декоративне обшите бісером яйце з зображенням Богородиці з маленьким Ісусом від вижничан, дитячі малюнки.

Хто ще бажає привітати лідера нації, видатну жінку блискучого розуму, великої мужності патріотизму – листівки і подарунки можна передати через намети «Батьківщини», які розташовані в області, та партійні офіси – в районах або в Чернівцях (вул. Головна,22 та вул. Кафедральна, 8/1).

У неділю прихильники Юлії Тимошенко зможуть привітати її з днем народження

У Києві о 14 годині однопартійці, однодумці і просто прихильники незаконно ув’язненої лідерки опозиційної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко збираються біля Лук’янівського СІЗО, аби привітати її з днем народження.  Організатори мітингу підтримки закликають кожного учасника мітингу принести з собою квітку для Юлії Володимирівни. У акції «Квітка для Юлі» візьмуть участь і представники Чернівецької обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Виразити підтримку Юлії Тимошенко можна буде і в Чернівцях. Окрім того, що до партійних офісів та наметів можна принести подарунки і побажання для Юлії Володимирівни, які чернівецька делегація відвезе  до столиці, у неділю о 12 год. на Центральній площі обласного центру відбудеться акція "З Юлею в серці". Також у церквах області священики разом з парафіянами молитимуться за здоров’я Юлії Тимошенко – будуть відправлені спеціальні служби у церквах різних конфесій. Запрошуються небайдужі, аби разом зробити цей день для лідерки опозиції світлішим.