Від 10 до 17 тисяч гривень: кому на Буковині пропонують найвищі зарплати

Від 10 до 17 тисяч гривень: кому на Буковині пропонують найвищі зарплати

14.08.2019, 09:28

Кому на Буковині пропонують найвищі зарплати

У серпні на Буковині роботодавці подали до служби зайнятості інформацію про потребу у працівниках на більше 1,5 тис. вакансій, з них  165 пропозицій роботи із оплатою 10 тис. грн та вище. Більшість з них для робітничих спеціальностей.

«В області і надалі зберігається тенденція, коли роботодавці пропонують найвищі зарплати фахівцям робітничих професій. Найвище платять у  м.Чернівці, хоча високооплачувані вакансії почали з’являтися і у районах», - зазначає заступниця директора Чернівецького обласного центру зайнятості Жанна Труфіна.  

Найвищі заробітні плати пропонують водіям (17 тис. грн) – 2 вакансії, 15 тис. грн – начальнику сектору, токарю, техніку-технологу. Одному з роботодавців області потрібні 20 операторів телекомунікаційних послуг, він пропонує оплату 12,7 тис. грн. Є 13 пропозицій роботи на 12 тис. грн, її пропонують менеджерам (4 вакансії), складальникам деталей та виробів (3 вакансії), модельєрам (2 вакансії), секретарю, слюсарю-ремонтнику та закрійнику, оператору верстатів з програмним керуванням.

Зарплату 11,6 тис. грн пропонують електрозварнику на автоматичних та напівавтоматичних машинах, 11 тис. грн – судовому експерту (3 вакансії), механіку налагоджувальнику та шеф-кухарю.

Від 10 до 11 тис. грн пропонують електромонтажникам-схемникам (34 вакансії), швачкам (13 вакансій), грибоводам (7 вакансій), торговельним агентам (6 вакансій), менеджерам (5 вакансій), водіям (5 вакансій), директорам підприємств, бухгалтерам, кухарям, мулярам, бетонярам.

Сектор інформаційної роботи Чернівецького обласного центру зайнятості

1