Вічна пам'ять викладачу та доценту ЧНУ Юрію Юрійчуку

Вічна пам'ять викладачу та доценту ЧНУ Юрію Юрійчуку

10.11.2012, 20:25

Однопартійці та друзі з політичної партії «Фронт Змін» глибоко сумують з приводу важкої втрати - передчасної смерті доцента Чернівецького національного університету імені Ю.Федьковича Юрія Юрійчука та висловлюють щирі співчуття родині та близьким покійного.

Кафедра політології та державного управління глибоко сумує з приводу непоправної втрати – передчасної смерті нашого колеги Юрійчука Юрія Андрійовича.

Важка невблаганна хвороба перервала життя доброї, щирої, небайдужої людини, надійного товариша, чуйного колеги, наставника. Відповідальний, врівноважений, принциповий, доброзичливий, завжди готовий прийти на допомогу - таким запам’ятають його всі, кому довелось знати, працювати та спілкуватись з Юрієм Андрійовичем.

У ці скорботні дні висловлюємо щирі та глибокі співчуття дружині, синові, батькам та родині покійного. Світла, добра пам’ять назавжди залишиться в серцях тих, хто знав, поважав та любив цю достойну людину.

Нехай земля йому буде пухом!

За місяць йому б виповнилось 38... Serhii Hakman: Не стало Юря Андрійовича Юрійчука... Сумуємо...  Мабуть, це його остання зйомка...



Редакція газети "Час", BukNEWS  долучаються до слів скорботи та співчуття рідним та близьким Юрія Юрійчука. Хай земля буде йому пухом! Вічная пам'ять... 

Світлина Молодий буковинець

А у неділю вранці, 11 листопада, раптово пішов із життя професор юридичного факультету ЧНУ Аурел Зіновійович Георгіца-товариш, колега, професор, наставник, чуйна і добра людина....Земля йому пухом...

 

1


КОМЕНТАРІ (4)

Щойно зателефонували, що вже немає на цьому боці світу чудового Пєци - Юрка Юрійчука. Це дика несправедливість, він же такий ще молодий. Так, ніби учора ми бешкетували в мене у чернівецькій квартирці, а потім "водили козу" біля залізничного вокзалу. Потім виявилося, що він ще й викладач у моєї Тетянки. У мене в родинному альбомі є фото - ми приймаємо "Плач Єремії" в музеї В.Івасюка. Лише недавно його розглядав - там Юрко такий серйозний і трохи сумний. І от... Вічная пам'ять тобі, друже!

avatar

Сергій Пантюк

10 листопада 2012 19:26

Ми будем памятати ВАС, Юрію Андрійовичу! дякуємо вам за все.

avatar

Student

10 листопада 2012 20:37

ВiЧна пам'ять хорошiй людинi та чуйному колезi...Хай земля буде йому пухом...
avatar

СергiЙозеф

10 листопада 2012 23:42

Вічна память! Памятаємо, сумуємо!!! Співчуття рідним та близьким!

avatar

Іван Костащук

11 листопада 2012 11:48