Вже другий за останні півроку керівник  Чернівецького прикордонного загону не може протидіяти злочинній діяльності в Західному регіоні

Вже другий за останні півроку керівник Чернівецького прикордонного загону не може протидіяти злочинній діяльності в Західному регіоні

03.07.2015, 19:08

Керівника Чернівецького прикордонного загону та його заступника можуть позбаввити посади.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордоннслужби за підсумками перевірки стану протидії злочинній діяльності в Західному регіоні.

За підсумками перевірки голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко оцінив стан боротьби як дуже слабкий, за суттєві прорахунки відсторонений один із заступників начальника регіонального управління.

"Вирішується питання про перебування на посаді начальника Чернівецького загону та його заступника, а також одного із заступників начальника Мукачівського прикордонного загону. Притягнуто до суворої дисциплінарної відповідальності керівництво Львівського, Мостиського та Луцького прикордонних загонів", - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, 2 березня перший заступник голови Державної прикордонної служби України, генерал-майор Василь Серватюк, перший заступник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, полковник Ігор Левадний спільно із головою обласної державної адміністрації Олександром Фищуком представили керівникам правоохоронних органів краю новопризначеного начальника Чернівецького прикордонного загону Ігоря Мусійчука.

«На жаль, попередні кадрові зміни не дали очікуваного результату. Тому було ухвалено рішення про звільнення з посади начальника Чернівецького прикордонного загону, полковника Віктора Явтушенка і призначення на цю відповідальну посаду Ігоря Мусійчука, – зазначив Василь Серватюк. – Це бойовий офіцер, високопорядний професіонал. Проходив службу у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби, знає специфіку роботи».

«Прикро визнавати, але недоліки є у роботі багатьох служб. Одна людина не може змінити все і відразу. Всі ми, у тому числі й новопризначений керівник прикордонного загону, пливемо на одному кораблі. Будемо один одному допомагати. Іншого виходу немає, – наголосив у свою чергу Олександр Фищук. – Адже оцінку роботи кожного з нас потім дасть громада. Сподіваємось на позитивні результати вже у найближчому майбутньому, бо наша головна спільна мета – це перемога».

1