ВЕТЕРАНІВ – ПРИКОРДОННИКІВ НЕ ЗАБУВАЮТЬ

ВЕТЕРАНІВ – ПРИКОРДОННИКІВ НЕ ЗАБУВАЮТЬ

30.05.2012, 20:13

Напередодні  Дня прикордонника члени громадської організації «Ніхто, крім нас» відвідали ветеранів–прикордонників. Голова обласної організації «Ніхто, крім нас», депутат Садгірської районної ради від політичної партії «Фронт Змін» Юрій Ковалець вважає, що увага до цих людей повинна бути постійною: «Ми завжди пам”ятаємо про ветеранів, про їхню нелегку службу, про високий професійний  обов”язок, який вони достойно виконали. Приємно було поспілкуватись з людьми, які несли прикордонну службу в Чернівецькому прикордонному загоні ще в часи його створення».

Десять ветеранів–прикордонників, серед яких полковник Антон Безпалько, підполковники Василь Безрукавий, Михайло Воробйов, Семен Подкоритов, майор Іван Калашніков та інші, щиро дякували за подарунки, і, найголовніше, за увагу до себе.

Олена Дмитренко

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

фото №1 - "істінний будьоновєц" Ковалець обіймається зі "старшим отвєтствєнним таварісчем", ветераном НКВД, який "вірою і правдою" нищив ВСЕ українське, а також "всякіх там бандєровцов, националістов і кулаков", яких на Буковині перебив безміри!!!

 

Схаменіться, фронтовики, не перетворюйтеся на ідеал вашого шеф-редактора Натялю Вітренко!!!

Чи ви перед виборами й з портретом сталіна ходитимите, аби тільки електорат КПУ на свій бік залучити?!

avatar

оглядач

30 травня 2012 17:11