Верига написала заяву на звільнення після негативного висновку комісії Малишевського

Верига написала заяву на звільнення після негативного висновку комісії Малишевського

09.02.2016, 16:29

Директор департаменту соцзахисту Чернівецької ОДА Олена Верига написала заяву на звільнення після негативного висновку постійної комісії обласної з питань охорони здоров’я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей (голова - Ігор Малишевський (фракція "УКРОП"). 

Заяву на відпустку з подальшим звільненням із займаної посади Директор департаменту соцзахисту Чернівецької ОДА Олена Верига написала у п'ятницю, 5 лютого. Цьому передували розмова з головою Чернівецької ОДА Олександром Фищуком і негативний висновок постійної комісії облради. 

Засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров'я, праці, соціального захисту населення та підтримки учасників АТО і членів їх сімей відбулося у середу, 03.02.2016 року. Присутні на розширеному засіданні комісії  громадські активісти мали бажання поспілкуватися з директором  департаменту соціального захисту. Депутати планували розглянути питання щодо дотримання чинного законодавства при призначенні державної соціальної допомоги, пільг і субсидій в області. Наприклад, члени комісії володіють інформацією стосовно того, що департамент соцзахисту Чернівецької ОДА пасе задніх на загальноукраїнському рівні оформлення громадянами субсидій. Чи так це і про причини таких показників, якщо інформація відповідає дійсності, хотіли дізнатися на засіданні. 

Проте директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Олена Верига проігнорувала засідання комісії.

За підсумками її роботи члени комісії інформували Чернівецьку ОДА про прикрий інцидент, а також надіслали висновок із зазначеного питання. Про результати розгляду виконавча влада мала повідомити обласну раду.

А вже за два дні Олена Верига повідомила у ФБ, що написала заяву на звільнення.  

ДОВІДКОВО: 

Новим директором департаменту соцзахисту Чернівецької ОДА можуть призначити нинішнього заступника директора Юрія Півня. Про це на прес-конференції розповів голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.

- На посаді начальника департаменту соцзахисту хотів би бачити нинішнього заступника Юрія Півня, - цитує molbuk.ua слова О. Фищука. 

Також він додав, що рішення про звільнення Олени Вериги ще не вступило в дію і вона може після відпустки передумати йти з посади. Водночас Фищук розповів, що звільняти директора Департаменту соцзахисту ОДА Олену Веригу наміру не мав. Чиновниця сама написала заяву на звільнення.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Верига не професіонал тому не ліпіт з гімна щось бо то не так

пішла і добре ше краще буде як Фищук з недоусками потипу васка косменко здрисне. Бо вже ЗАДОВБАЛИ ДЕБІЛИ І ЗЛОДІЙНЯ КОРУПЦІОНЕРІВ!

avatar

Влад

09 лютого 2016 16:45