Вирок засудженого за хабар колишнього першого заступника начальника виправної колонії в Чернівецькій області Верховний суд  залишив без змін

Вирок засудженого за хабар колишнього першого заступника начальника виправної колонії в Чернівецькій області Верховний суд залишив без змін

03.06.2020, 19:19

У середу, 3 червня, Касаційний кримінальний суд у складі Верховного Суду розглянув касаційну скаргу захисника колишнього першого заступника начальника виправної колонії в Чернівецькій області, який був засуджений до двох років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба ВС.

«Він був визнаний винним в одержанні у вересні 2016 року від засудженого неправомірної вигоди у розмірі 5000 доларів для себе та третіх осіб за вплив на прийняття рішення щодо умовно-дострокового звільнення цього засудженого.

Крім того, колишньому першому заступнику начальника виправної колонії було призначено додаткове покарання у виді позбавлення права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями строком на два роки», — йдеться у повідомленні.

Повний текст постанови ККС ВС у справі № 722/28/17 (провадження № 51-302км20) буде проголошено 9 червня 2020 року о 14:20. Із цією постановою можна буде ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

1