Вперше у Велодні може взяти участь мер Чернівців

Вперше у Велодні може взяти участь мер Чернівців

30.05.2014, 22:10
П'ятий Велодень відбудеться у Чернівцях 31 травня - 1 червня.

Традиційний Велопробіг, який відбудеться в суботу,  стане яскравішим завдяки вишиванкам та національній символіці, якою учасників закликають прикрасити велосипеди організатори. На фініші учасники сформують тризуб та заспівають гімн України,  а також зможуть взяти участь у сімейних конкурсах та здати іспит на знання правил дорожнього руху.
 
Як повідомила BukNews Тетяна Лебухорська - заступник голови Чернівецької обласної громадської організації "Буковинська агенція регіонального розвитку", Велодень відбудеться 31 травня за будь-якої погоди! Невтішні прогнози погоди не злякали навіть новообраного мера міста,  який обіцяв не зрадити традиції участі у Велодні.
 
Приходьте, а ще краще - приїжджайте на велосипедах!
 
Цьогоріч Велодень проходитиме під гаслом "Велосипед єднає країну" і  триватиме аж 2 дні!

31 травня 2014 року
 
09:30 - 10:00 Збір учасників на Соборній площі. Обладнуйте велосипеди звуком та національною символікою, вдягайте вишиванки!
10:00 - 10:10 Вступне слово організаторів, групове фото учасників з піднятими велосипедами.
10:10 - 10:15 Формування велоколони
10:15 - 10:45 Рух колони велосипедистів за узгодженим маршрутом. Фініш на паркінгу ТРЦ "Депо".
10:45 - 11:00 Формування тризубу та виконання національного гімну України.
11:00 - 13:00 Розважальна частина.
 
Маршрут руху велоколони:
 
Соборна пл. — вул. Червоноармійська — просп. Незалежності — вул. Головна — вул. Комарова — вул. Воробкевича — вул. Південно-Кільцева — вул. Головна — паркінг ТРЦ «Депо».
 
Під час розважальної частини:
 
Велоквест (за попередньої реєстрації), конкурси для велосімей ( тато + мама + щонайменше 1 дитина, всі на своїх велосипедах), збір коштів на виготовлення та встановлення велопарковки біля Резиденції, екзамен з правил дорожнього руху.

1 червня - Дитячі перегони "Дивогонка", організовані Молодіжною організацією ПЛАСТ Станицею Чернівці з нагоди святкування 100-річчя ПЛАСТ на Буковині. Для участі в Дивогонці необхідна попередня реєстрація!
 
1


КОМЕНТАРІ (1)

Уявляю собі Каспрука на велосипеді (((

і трохи незрозумілий вислів : " ... можливість дощу не злякала НАВІТЬ новобраного мера...". Тобто не злякала нікого(це ж всього лиш дощ) і НАВІТЬ Каспрука ! 

avatar

111

30 травня 2014 19:56