'Вдала політика подолання проблем ринку', на якому 'за останній рік майже нічого зроблено не було'?

"Вдала політика подолання проблем ринку", на якому "за останній рік майже нічого зроблено не було"?

07.11.2012, 02:54

2 листопада 2012 року відбулося заключне засідання конкурсної комісії щодо заміщення вакантної посади генерального директора КП «МТК «Калинівський ринок». У конкурсі, оголошеному 28 квітня 2011 року, взяли участь 4 претендентів: колишній в. о. директора КП «МТК «Калинівський ринок» Василь Максимюк, в. о. директора КП «МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук, директор ФСК “Локомотив” Іван Іліка та екс-директор ТОВ “Мавекс-ойл” Володимир Ільїн. Останній на заключне засідання комісії не з’явився.

Розглянувши надані концепції стратегічного розвитку підприємства, та врахувавши фактичний стан справ на МКП «Калинівський ринок», конкурсна комісія рекомендувала  секретарю Чернівецької міськради призначити на посаду генерального директора КП “МТК “Калинівський ринок” Руслана Сербінчука.

Вибір Р. Сербінчука був мотивований його вдалою політикою щодо подолання проблем ринку, зокрема: усунення корупційних схем, збільшення надходжень до міського бюджету до 25,2 млн. грн., що на 4 мільйони більше, ніж за аналогічний період минулого року, перенесення ЛЕП з території ринку, капітальне переоснащення технічного парку, відкриття безкоштовних громадських вбиралень та автостоянок.

Водночас, як розповів molbuk.ua один з претендентів на посаду депутат міської ради Василь Максим’юк, котрий в 2011 році вже був в.о.гендиректора, "під час конкурсу були присутні лише троє претендентів і конкурсна комісія. Нас запросили, кожен висловився і після нетривалого обговорення було оголошено результат — комісія рекомендувала укласти контракт з Сербинчуком". 

Василь Максим’юк наразі не коментує рішення комісії, лише каже, що за останній рік на ринку майже нічого зроблено не було.

1