Василь Забродський заявив, що його хочуть арештувати (додано відео)

Василь Забродський заявив, що його хочуть арештувати (додано відео)

18.04.2014, 19:05

Шановні друзі!
 

Від порядних людей у правоохоронних структурах мені стало відомо про моє можливе затримання і арешт. Я не знаю, за якими справами Банда Яценюка буде шити мені ув'язнення, але наголошую, все це - не чиясь особиста помста, а політична розправа.

Тепер по порядку:

Минулий 2013 рік був для мене позначений постійною боротьбою з Бандою Яценюка. Головними засобами для мого "знищення" була обрана телекомпанія, де я був співвласником і керівником. Не буду вдаватись в деталі, але ця боротьба завершилась втратою не тільки власності, але й значно більшими і важливішими для мене збитками. Втім, врешті-решт було оголошено перемир'я між мною і А.Пишним (колишній партнер). Ми потисли одне одному руки і домовились про відкликання з судів усіх заяв і позовів, котрих за рік назбиралося десятки.

Але вже 3-го березня ц.р. Колишній районний прокурор - а сьогодні це заступник прокурора Чернівецькоі області - поновив усі кримінальні провадження проти мене, які були закриті за відсутністю складу злочину ще минулого року. Створена спеціальна оперативно-слідча група у складі трьох слідчих і процесуального прокурора, які отримали чітке завдання від новоі влади - а саме Яценюка і його оточення - запроторити мене за Грати.

Два дні тому знайомий правоохоронець, ім'я якого я не оголошуватиму, повідомив мене, що у зв'язку з моєю неявкою на виклик до слідчого, вже є рішення суду про мій привід до УМВС. Після чого мені оголосять підозру і затримають спочатку на три дні, а потім - до десяти діб. Це повинно відбутись не пізніше 23 квітня. Мені порадили втекти з міста і перечекати лихі часи. Поки мені не оголошено підозру, я можу вільно пересуватись не тільки краіною, але й за іі межами. Підтверженням слів правоохоронця є моі неодноразові телефонні розмови зі слідчим, а також прихід до мене додому дільничного із супроводом. Я вже два дні не живу вдома і переховуюсь.

Але я докладу усіх зусиль, щоб чернівчанам стала відома інформація про всі дерибанні справи Банди Яценюка в Чернівцях. Телепрограми "Далі буде. Обов'язково", підготовлені мною саме про участь у дерибані колишнього мера М.Федорука, братів Бурбаків та про іх безпосередній звязок із Яценюком, вже сьогодні з'являться в інтернеті.

Наперед відповідаючи на питання, повідомляю: я не втечу з міста, чи краіни. Я витримав репресіі дев'ять років тому, минулоріч - від режиму Януковича, тож витримаю і сьогодні.

Сьгодні один із журналістів запитав, чи не є все це помстою А.Пишного? Я знаю Андрія як людину порядну і не думаю, що він опустився до цього рівня після проголошених взаємних зобов'язань. Тим більше сьогодні в нього є значно важливіші справи.

Я переконаний: це ніщо інше як ПОЛІТИЧНА РОЗПРАВА.

Щоб не бути голослівним додаю фотокопію повістки до слідчого, за якою я не з'явився в УМВС. Саме ця неявка на допит і є основною причиною приводу, затримання і арешту.

1. Повістка без печатки (як і попередня).
2. Мене запросили на 14 квітня - НАГОЛОШУЮ - дві тисячі ТРИНАДЦЯТОГО року. (І це добре видно на фото)
3. Мені вручив повістку дільничний 12-го квітня із викликом на 14-те. А згідно КПК між датою вручення повістки і датою допиту має бути не менше ТРЬОХ днів.

Крім цього додаю текст відкритого листа до Януковича і Пшонки написаний мною ще 1 березня МИНУЛОГО року, як підтверження того, що банда Януковича і банда Яценюка для мене завжди були однаковими.



Відкритий лист Василя Забродського до Президента України та Генерального прокурора

01.03.2013, 15:29
Відкритий лист до Президента України та Генерального прокурора

Шановні Вікторе Федоровичу та Вікторе Павловичу.

Подайте у відставку! Це буде логічним завершенням окремого історичного періоду України. Переконавшись у повній неспроможності контролювати високопосадову злочинність, звільніть ваші місця тим, хто справді дбатиме за народ.

Спостерігаючи за злочинними діями псевдо-опозиціонерів і при цьому на повну бездіяльність прокуратури, я зрозумів - Ви одного поля ягоди. Дориваючись до владного корита, по черзі шматуєте рідну неньку Україну.

Ще в жовтні місяці 2012-го року вся інтернет-спільнота стала свідком злісного хуліганства депутата-опозиціонера Геннадія Москаля, коли він в центрі Чернівців, у присутності десятків людей та працівників міліції обматюкав журналіста (http://www.youtube.com/watch?v=BPlmDU_PCwI). Якби це зробив будь-хто інший, то його як мінімум запроторили б на 15 діб до буцегарні. Але злочинці з мандатами Верховної Ради у нас безкарні. Мовчазна підтримка прокуратури спонукає цих нелюдів до подальших злочинів. І вже в листопаді той самий Москаль прийшов до державної реєстраційної служби в Чернівцях і намагався зареєструвати сфальсифіковані документи, при цьому погрожуючи держслужбовцю. І в цьому випадку прокуратура зайняла «страуси- ну» позицію. Чим ще більше спонукала нардепів до безправ'я.

А вчора, 28 лютого, Москаль мовчки спостерігав за злочинними діями іншого нардепа-опозиціонера Анатолія Дирія. Мене зробили заручником у власному приміщенні і примушували до певних дій. Я ледь не почав стріляти в цього злочинця з мандатом. Його своїм тілом прикрила дружина народного депутата А.Пишного. Ця зграя бандитів-нардепів, що називає себе опозицією, творить БЕЗЗАКОННЯ, а прокуратура МОВЧИТЬ.

Спостерігаючи за заангажованими судами, де нардеп судиться навіть з власною дружиною, а судова система виконує забаганки злочинців, я почав розуміти ЧОМУ СУДДЯМ РІЖУТЬ ГОЛОВИ.

І звертаю Вашу увагу - якщо це беззаконня не припиниться, якщо прокуратура не почне виконувати свої функції по відношенню до злочинців з мандатами ВР, то наступного разу мене ніхто не зупинить . І я СТРІЛЯТИМУ і в народного депутата, і в будь-якого іншого злочинця. А потім піду палити їх офіси, домівки і бізнеси. І сподіватимусь, що мої дії підтримає народ і МИ ОЧИСТИМО УКРАЇНУ.

Василь Забродський, журналіст.
м.Чернівці.

1


КОМЕНТАРІ (12)

Вуйку повівстка за 2013 рік

avatar

Вуйко

18 квітня 2014 16:22

avatar

Василий Забродский

18 квітня 2014 18:37

avatar

Василий Забродский

18 квітня 2014 18:39

avatar

Василий Забродский

18 квітня 2014 18:40

avatar

Василий Забродский

18 квітня 2014 18:40

avatar

Василий Забродский

18 квітня 2014 18:41

Тільки Забродський позабув..., що в період дерибану був головою комісії депутатської в міській раді, але мовчав, чого не виступав тоді проти Федорука??? Був учасником інших дерибанів??? А тепер прозрів, старий СДПУшник!!!

avatar

Міська рада

18 квітня 2014 19:46

Далі буде. Обов'язково (Калинівський ринок)
http://cv.strichka.com/item/6710005

Далі буде. Обов'язково (Гравітон)
http://cv.strichka.com/item/6710003

Далі буде. Обов'язково (Добробут)
http://cv.strichka.com/item/6710002

Далі буде. Обов'язково (Мегамаркет)
http://cv.strichka.com/item/6710001

Далі буде. Обов'язково (Земельні ділянки)
http://cv.strichka.com/item/6710000

avatar

Програми Забродського, копромат

18 квітня 2014 20:40

avatar

Красава!!! Справжній журналіст. Як ці Пелехи, Кобевки, Чорнеї, які працюють під заказ Федорука-Бурб

18 квітня 2014 22:56

avatar

Василий Забродский

19 квітня 2014 00:40

Наркоман ОН и в африке наркоман.Как говорится рыло в пуху и усы в кокаине.Это про задроцкого.

avatar

ТВА

19 квітня 2014 01:09

о,козлова-брошкина снова свой рот открыла. оторвалась от кожаной флейты каспрука и снова тявкает как помойное ведро))))))))

avatar

брошкина флейта

19 квітня 2014 01:29