Василь Продан запропонував допомогти продуктовими наборами малозабезпеченим чернівчанам

Василь Продан запропонував допомогти продуктовими наборами малозабезпеченим чернівчанам

08.10.2020, 16:07

Допомагатимуть містянам, які опинились у скрутній ситуації через пандемію коронавірусу

Секретар Чернівецької міськради Василь Продан запропонував розробити положення про допомогу чернівчанам, які опинились у скрутній ситуації через пандемію коронавірусу. Мова йде про закупівлю продуктових наборів для потребуючих містян.

Міська рада вже приймала подібне рішення навесні, але зараз Василь Продан запропонував зробити таку допомогу на постійній основі, не рідше ніж раз на три місяці поки триватиме пандемія коронавірусу.

«Це була дійсно допомога чернівчанам, я пропоную проголосувати доручення управлінню соцзахисту, на наступну сесію розробити положення, про забезпечення чернівчан, які опинились у скрутній ситуації, продуктовими наборами. Але не раз як ми голосували раніше, а не рідше ніж раз на три місяці, до тих пір поки буде пандемія», - зазначив Василь Продан.

Оскільки зараз триває виборча кампанія секретар міськради запропонував продуктові набори роздавати вже після виборів, щоб це не використали у політичних цілях.

«Щоб це не використовував в політичних цілях, враховуючи політичний процес, положення ми розробимо зараз, а продуктові набори будемо роздавати вже після завершення виборів», - наголосив Василь Продан.

1