Василь Продан : «Я прийняв рішення подавати апеляцію»

Василь Продан : «Я прийняв рішення подавати апеляцію»

23.04.2019, 23:22

Про це Василь Продан повідомив в ефірі програми «Тема дня» на UA:Буковина, щодо поновлення на посаді міського голови Олексія Каспрука.

«Є дві можливості подати апеляцію. Можу подати апеляцію я, як третя сторона процесу. А може це зробити юридичне управління. В принципі, передбачаю, що Олексій Каспрук заборонить юридичному управлінню від імені міської ради. Відповідно, бачу що є один шлях – подати від себе особисто, як третьої сторони».

Василь Продан сказав,  що звертався до Верховної Ради, після відставки Олексія Каспрука, для того, щоб вона призначила дострокові вибори міського голови, але Верховна Рада цього не зробила. Також, зазначив, що рішення суду було неочікуваним та політично мотивованим.

Олексій Каспрук у коментарі зазначив, що є працівники міської ради, які були незаконно звільнені. Дехто з них має рішення судів де скасовано підстави для цього. Вони зараз оскаржують сам факт звільнення. Кадрові зміни у міській раді - будуть.

На закінчення, Василь Продан підсумував, що подальша робота міської ради буде залежати від міського голови: «Якщо він і далі буде налаштований на конфлікт – конфлікту не уникнути. Якщо він буде налаштований на співпрацю, то і депутати погодяться на те, щоб працювати спільно і конструктивно».

1


КОМЕНТАРІ (4)

Каспрук злопамятный, здесь как говорится, горбатого могила испрааит. Кроме того, Каспрук лентяй и не любит работать. Пелеху с твашниками бесполезно его отмазывать, Леша закончит с позором.

avatar

знающий

24 квітня 2019 01:06

Только город начали отмывать после безхозяйственности этого мягкотелого лузера,снова смотреть как пельмень будет разваливать мой город.Неужели все нормальные выехали,остались быки и рогули.

avatar

Док

24 квітня 2019 10:57

       Ещё сразу же после развала СССР город начал наполняться рогулями и быками. На сегодняшний день уже более двух третей в Черновцах проживаат рогули

ВИКИПЕДИЯ:

Рагу?ль (также рогуль[1]) — жаргонный[2] термин, использующийся городскими жителями Украины для

обозначения сельчанина[3], не усвоившего городские обычаи и культуру («нормальный горожанин… не пойдёт петь народные песни к памятнику Шевченко среди белого дня»)[1]Ментальность такого глупого[2], малообразованного человека называется рагулизмом.

Будучи чисто галицким по происхождению, слово получило широкое распространение в 1960-е годы, хотя его употребление прослеживается ко временам Австрийской империи. В. Окаринский вслед за Ю. Винничуком объясняет этимологию термина, исходя из слова «рогатка», в XIX веке обозначавшего шлагбаум при въезде во Львов (то есть рогули — те, кто живут за рогаткой[1] и собираются у неё для входа в город). А. И. Грищенко считает происхождение слова «тёмным»[4].

По утверждению В. Окаринского, прозвище не слишком связано с межнациональными отношениями; авторы эпатажной «Энциклопедии нашего украиноведения»[5] считают «рагуля» грубым синонимом слова «бык» (тот, кто «быкует»).

Рагулизм является проблемой для сохранения городского историко-культурного наследия, так как верхом совершенства для рагуля является китч[1].

      Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина (095-474-37-54

avatar

Правозащитник

24 квітня 2019 12:19

Я думаю люди вже побачили роботу і одного і другого хряка і зроблять висновки! А що стосується рагулів то Геков, як самий передовий рагуль всім "розтолкует"- дібілоїд!!!

avatar

123

25 квітня 2019 05:15