Василь Філіпчук: «Дякую за довіру»

Василь Філіпчук: «Дякую за довіру»

29.10.2014, 12:20

«Шановні краяни,

Дякую кожному з тих, хто мене підтримав на виборах по мажоритарному округу № 202 за підтримку та довіру.

Для мене і моєї команди  кілька тижнів виборчої кампанії минули, як один день. На чистому завзятті та ентузіазмі, з мізерними у порівнянні із конкурентами коштами, ми вибудували повноцінну кампанію, зуміли додати їй європейської спрямованості, були єдиними, хто чесно говорив з громадянами про реформи і політичну відповідальність. Ми не займалися виборчими технологіями, не купували голоси, не розводили виборців, не висували технічних кандидатів. Ми зустрілися з тисячами буковинців і розповіли, як, на нашу думку, потрібно реформувати державу і змінювати наш край. Ми провели понад дві сотні публічних заходів, зустрічей, виступів, під час яких відчули підтримку громади і переконалися, що переважна більшість буковинців об’єднана європейськими цінностями і прагненням перетворити Буковину на справді європейський регіон. З європейськими дорогами, робочими місцями, стандартами життя.

Рішення балотуватися по 202-му мажоритарному округу було для мене і емоційним, і усвідомленим. Майдан дав надію кожному з нас на те, що ми все ще можемо змінити нашу країну на краще. Мій життєвий досвід і професійні досягнення дозволяли бути впевненим, що у парламенті я з гідністю та ефективно зможу допомогти рідному краю, зроблю вагомий внесок у реформування країни, її якнайшвидшу інтеграцію до Європейського союзу.

Майдан дозволяв сподіватися, що часи популізму, брехні та адмінрерсу минули. На жаль не зовсім, хоча низький результат “переможця” виборів на 202 окрузі, попри використане імя Президента, вкинуті величезні кошти і адміністративний ресурс, лише підтверджує брак результатів та низкий рівень довіри до тих, хто останнім часом дорвався до влади.

Але я переконаний, що час все розставить на свої місця. Досягнутий за місяць виборчої компанії високий рівня підтримки з боку громади дозволяє на це сподіватися. Ті, хто підтримали мене, зробили усвідомлений вибір. Вони не ставили галочки біля знайомих імен і партійних брендів. Вони не плутали мене з однофамільцем. Вони розуміли, кого і чому вони підтримують. Ми змогли достукатись до людей, які нам повірили.

Наш результат – це надія на те, що як в державі, так і у моїй малій Батьківщині є люди, з якими можна змінювати країну. Є люди, з якими можна край боронити. Є люди, за яких варто боротися і перемагати.  Тому я щиро дякую кожному з Вас за довіру й підтримку. Ваша довіра зобовязує нас не опускати руки, а бути ще активнішим.  Бо нам - своє робити. Країна ж наша. Якщо не ми – то хто, якщо не тепер – то коли?

ВАСИЛЬ ФІЛІПЧУК

1


КОМЕНТАРІ (3)

цікаво гаїшники тобі ще потрібні чи вибори пройшли тай хватить???

avatar

м

28 жовтня 2014 22:27

Най би гаїшники були найбільшою проблемою! Те скіко на них сиплеться негативу від багатьох подорожуючих... Хлопаки зі смугастими патиками, то лиш прояв глибокого знедужання української держави. А ті, хто мають тяму, ті розуміють із чого вартує починати зміни. Той пан Василь, між іншим, кумекає в цих питаннях, реформи, то мало б бути його поле роботи.

avatar

тракторист

29 жовтня 2014 19:45

Вася, який високий рівень довіри громади? ти набрав менше в три рази голосів ніж Рибак у 2012 році. Мільйони викинуті тобою на участь у ток-шоу на центральних каналах, свободи слова та шустери це те за що ми стояли на Майданія До речі гроші Льовочкіну і Хорошковському треба повернути.

avatar

Кіцманчанин

30 жовтня 2014 13:59