'Вася-ватнік', 'Вася-дівєрсант', 'Агєнт'. Після цього Вася спудився і всьо то стер і нема тепер 'Васі-ватніка', но осадок в народу лишився, - Блог Мостіпаки

"Вася-ватнік", "Вася-дівєрсант", "Агєнт". Після цього Вася спудився і всьо то стер і нема тепер "Васі-ватніка", но осадок в народу лишився, - Блог Мостіпаки

12.08.2018, 11:33

Віталь Михалича реінкарнували як "гаспідарника". А Вася-узурпатор зізнався, як то було файно за Януковича.

Що у нас в 2011-2013 всьо було Паріж, Лондон і Адіс-Абеба, то вже всі як би то і поняли, навіть я. Про то і Віталь Михалич, і навіть Валєр Миколаїч балакали. Але не було на то всьо великого авторітєту, бо ті якось так балакали, що, окрім долара по вісім, більше ніц і не було. Але остаточну крапку в диспуті поставив таки авторітєт – Вася-узурпатор. Він тої суботи в Фейсбуці до того дотриндівся, що в нас і Турчинов був узурпатором (видно, колегу собі шукав), і вапсчє, дійшло до того, що життя було лафа до 2013 року і т.д. Але тут народ почав масово галасувати, типу "Вася-ватнік""Вася-дівєрсант""Агєнт". Після цього Вася спудився і всьо то стер і нема тепер "Васі-ватніка", но осадок в народу лишився. 

Нє, воно, канєшно. понятно. Часи були золоті. Митро Васильович на газовій трубі сиділи. Юра Борісов – на газовому крані. Віталь Михалич – "гаспідарствували". Вася – за фіранкою підглядували за Віталь Михаличем, аби ніц не чіпали. Но… Неправий тут наш Вася-узурпатор. Ой, як неправий. Бо тіко революція і врятувала їх усіх, як женщін востока, від повного кирдика, що його готував для фірташівців Віктор Фьодорич. Бо у Фьодорича була своя "Сім’я", а газова труба то така штука, що як ти на неї посадив когось свого, то не тра ділитися з якимсь Дімою-помидорником. Так шо тучі над Митром і всіма митровими згущалися канкрєтні і канкрєтно. І хто зна, де би і хто яку баланду жрав і на якому стакані сидів, чи у якому контейнері, якби не революція. Бо вже навіть у нашому селі все було порішано, хто буде губєром, хто сєкрєтарьом, а хто смотрящим (не бійся, Вася, він вже помер), куди "зайде Саша-стоматолог"і кого заженуть і в яке стойло, а кому місце "на параші". Навіть силовиків від Митрових перед тим зачистили. 

Але тут - революція, Фьодорич здриснув, война, Пьотр Лєксєїч з бульдозера прямо до Відня до Митра, а звідти - в презіденти. І всьо стало, як було навіть не в 2011, а в 2005-му. Курорт для таких як Вася. Так шо я би на його місці носив щомісяця вінки до пам’ятників Небесній сотні... Бо інакше би і "жілєтіки" з "шіками" могли відібрати. Ті пацани були канкрєтні, не то що нинішні хлюпіки і трєщотки. 

***

Блог Мостіпаки

Джерело: https://molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (2)

Боже, яка ж фігня. Навіщо ЦЕ п5редруковувати?

avatar

Пета

12 серпня 2018 13:38

Чорней, ти що "поїхав" розумом??? Зупинись, гроші часом не лише пахнуть,а і смердять...

avatar

Юрій

12 серпня 2018 14:18