Ванзуряк заперечує, що УДАР підігрує Проданам й 'Рідному місту'

Ванзуряк заперечує, що УДАР підігрує Проданам й "Рідному місту"

02.06.2013, 17:13

Під час четвергового ефіру народного депутата Романа Ванзуряка, зокрема, запитали:

Сергія Янушевського: пане Романе, прошу сказати всім зацікавленим і небайдужим чернівчанам наскільки відповідає дійсності те, що останнім часом кажуть знаючі люди. Я про те, що отакі напади на Михайлішина з вашого боку є нічим іншим як втіленням подвійної гри сім'ї Продан? Тобто, ви виконуєте маріонеткову функцію ланцюгових псів в Чернівцях, щоб дискредитувати Михайлішина, вивести його з гри і на його місце виводити потихеньку когось іншого. І таким чином вбивається відразу два зайці: і вам рейтинг і підтримка нібито опозиційного бренду і Михайлішин поза грою, а ще до цього на місцевих виборах ви будете йти у негласній зв’язці з "Рідним Містом", щоби вибити землю з під ніг "Фронту Змін" в місті. Прошу відреагувати, бо як відомо диму без вогню не буває, і якщо такі дані є, то вони виникли не на порожньому місці.

Народний депутат Роман Ванзуряк:  "Ви... питання так заплутали і все воно якось так підкилимно, з елементами політичної гри. Абсолютно немає нічогоМихайлішин чи секретар – я більше звертаю увагу на те, яку обіймає функцію людина, ніякої політичної підкилимної гри немає. Ми моніторимо діяльність міської ради і відповідно надаємо інформацію громаді для того, щоб вони знали своїх героїв. Це по-перше, а по-друге, ми так само моніторимо роботу обласної ради та обласної адміністрації і дуже багато інформації цієї даємо, про Прокуратуру і про інші … тому, певно, треба звертати увагу й на інші аспекти, тому що не тільки один гріх в міській раді, ми ж боремось з системними речами і я думаю, що так треба йти.

З приводу коаліції з «Рідним містом» чи іншою політичною партією чи громадською організацією, то це питання ще дуже далеко, я думаю, що партія УДАР спроможна сама бути сильною командою, а не чекати підтримки незрозумілих чи невдалих проектів".

Ведуча: тобто об’єднання ви виключаєте?

Роман Ванзуряк: я не можу сказати, що я виключаю. Немає зараз предмету для такої розмови – хто дає зараз рейтинг чи якийсь прогноз, соціологію, що там будуть у місцевих чи інших радах певні сили – політичні чи громадські? Тобто, зараз навіть немає дискусії такої і мені важко коментувати те, що важко".

Інформаційний партнер програми „Суть речей” на радіо Станція 103.2 ФМ НІА "BukNews: Всі новини Буковини".

1


КОМЕНТАРІ (5)

То он воно як!   Вони хотять об'єднатися з Рідним Містом!!!

avatar

Ігор

02 червня 2013 11:33

З рідномістівськими-регіонально-недоразуменіявцями!

avatar

Сергей Лазарев

02 червня 2013 11:35

З чого це взяли що Ванзуряк критикує Михайлишена, окрім заяви про те що десь, хтось,  колись отримав ділянку чи квартиру(видавав чи виділяв не Міхайлишин а Міськрада) нічого немає і окрім повтору тієї ж інформації нічого і не буде. Звичайна констатація фактів. яка і так всім відома.

З приводу підтримки чи не підтримки, а як назвати непідтримку (мовчання) кандидата від опозиції на виборах до Облради ?

avatar

Ха-ха

02 червня 2013 14:24

А хіба підтримка, точніше відсутність такої, на виборах мера Новодністровська не те саме? Удар так підтримує об"єднаного кандидата від опоизції, як мокре горить. Ніж така підтримка, краще ніякої. Ясно, що ганьба за провал знову ляже на Фронт і Батьківщину, а у Кличка всі будуть білими і пушистими.

avatar

Бесараба

02 червня 2013 16:28

Всі брешуть. Значить вся надія на дійсно якісно нову політичну силу, а не на партії старого зразка типу ФЗ і УДАР

avatar

Петро

02 червня 2013 16:51