Ванзуряк пообіцяв буковинцям потужну команду та реальну опозицію до нинішньої влади

Ванзуряк пообіцяв буковинцям потужну команду та реальну опозицію до нинішньої влади

09.01.2013, 20:07

9 січня у приміщенні Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» відбулася прес-конференція голови Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», народного депутата України Романа Ванзуряка, на якій було підбито підсумки роботи партії у 2012 році та озвучена позиція обласної організації щодо проміжних виборів до Чернівецької обласної ради та перспектив діяльності організації у новому 2013 році, - повідомили www.buknews.com.ua у прес-службі Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Результати виборів до Верховної Ради на Буковині продемонстрували, що в Чернівецькій області, утвердилась якісно нова політична сила, яка завоювала довіру буковинців і має реальні перспективи стати головною опозиційною силою в країні та нашому регіоні» ? зазначає народний депутат України Роман Ванзуряк. «Тепер від політичної партії «УДАР Віталія Кличка» краяни очікують реальної роботи, яку буковинські депутати готові гідно продемонструвати».

В Чернівецькій області нашу партію підтримали 19% , це кожен п?ятий виборець. Приємно відзначити, що після виборів більш ніж удвічі зросла кількість членів партії «УДАР Віталія Кличка». Тепер в нашому обласному осередку понад тисячу партійців.

Коментуючи позицію партії «УДАР Віталя Кличка» щодо проміжних виборів до Чернівецької обласної ради Роман Ванзуряк зазначив: «Після тривалих і доволі непростих внутрішньопартійних дискусій було вирішено не виставляти кандидатів на довибори до Чернівецької обласної ради. У нас є достойні претенденти, які б цілком могли виграти та гідно представити опозиційні сили в обласній раді. Однак два депутати не зможуть створити фракцію «УДАР Віталія Кличка» в Чернівецькій обласній Раді. Обіцянок буде дано багато, однак вони не матимуть необхідних механізмів для реалізації того, що наобіцяють. Тому під час обласної конференції, яка проходила 5 січня, ми прийняли одностайне рішення, що на цих виборах підтримаємо кандидатів-колег по опозиції.

Голова Чернівецької обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», народний депутат України Роман Ванзуряк чітко усвідомлює важливість законотворчої діяльності і необхідність використовувати статус народного депутата для допомоги у вирішенні конкретних питань регіону. Тому партія «УДАР Віталія Кличка» продовжує дбати про інтереси людей і без виборчих перегонів. Нині активно проходить розбудова партійних осередків та громадських приймалень «УДАРу» у районах області.

«В 2013 році ми будемо чесно та прозоро діяти в інтересах наших виборців, які вбачають в УДАРі потужну команду та реальну опозицію до нинішньої влади» - підсумував Роман Ванзуряк.

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Гриць

10 січня 2013 09:57