'Другановський нас згуртував, маємо стратегію розвитку міста і області, готові їх реалізувати': 'Слуги народу' представили команду професіоналів, з якою йдуть на місцеві вибори

"Другановський нас згуртував, маємо стратегію розвитку міста і області, готові їх реалізувати": "Слуги народу" представили команду професіоналів, з якою йдуть на місцеві вибори

11.09.2020, 14:36

Віталій Другановський - лідер обласної організації партії "Слуга народу" в Чернівецькій області - представив сьогодні журналістам свою команду, а також потенційних кандидадів у депутати до місцевих рад різних рівнів. 

Щоб підтримати  свого лідера і колег на зустріч завітали народні депутати України від партії "Слуга народу" Олена Лис і Максим Заремський.

 Олена Лис зауважила, що за минулий рік зроблено чимало хороших справ. Попри складну економічну ситуацію, в яку потрапили Україна і світ через неочікувану епідемію коронавірусу. Попри це, чимало пунктів передвиборчої програми, з якими кандидати від партії "Слуга народу" йшли на парламентські вибори вдалося виконати.

- Рік тому я стояла тут, як кандидатка в народні депутати. Ми продовжуємо розвивати свою команду, але вже на місцях. Це люди, які, в першу чергу, є професіоналами. Крок за кроком вони набувають досвід і вже є тими, хто прийматиме правильні управлінські рішення. Проте попереду ще чимало роботи. Адже саме з розвитку кожного села і міста, кожної територіальної громади та кожного регіону повинен починатися розвиток України. 

- Уперше за роки незалежності України маємо план, який ґрунтується на сильних сторонах і можливостях розвитку наших Чернівців, - сказала Олена Лис. - Маємо також команду, яка втілюватиме цю стратегію на всіх рівнях - від місцевих рад до парламенту, уряду та Президенти. Маю честь представити сьогодні ядро наших партійних кандидатів. Наша команда - це енергійні люди, які прагнуть позитивних змін. Тому я впевнено стверджую: ми не просто сподіваємося на перемогу - ми переможемо. Тому, що хочемо змінити свій край та місто на краще.

- І головне – ми продовжуємо втілювати програму, яку впровадив наш Президент. А для реалізації «Великого будівництва» нам потрібно, щоби і на місцях були ті люди, які відверто, віддано і чесно будуть працювати на користь та благо нашого краю.

Світлина від BukNews.

Команда облорганізації партії "Слуга народа" вважає символічним, що представлення стратегії розвитку краю і міста, а також кандидатів у депутати місцевих рад, які будуть її реалізовувати у разі обрання до складу рад, відбулося у тому самому місці, де громада вперше зустрілася з майбутніми переможцями парламентських перегонів - нинішніми народними депутатами України, а тоді ще тільки кандидатами на перемогу.  

Місцеві вибори в жовтні 2020 року -  це шанс побудувати наш дім під назвою «Україна» майже з нуля, - вважає Віталій Другановський. - Адже місцеве самоврядування та розвиток громад - це наш фундамент. Україна починається з кожного села, міста, громади. Чітку програму розвитку на найближчі роки повинні мати кожна громада, кожне місто, кожна область. Якою вона буде та які механізми потрібні для її реалізації - говорили на презентації. 

До складу команди наразі увійшли відомі в Чернівцях та області особистості

Зокрема, Микола Гуйтор - кандидат політичних наук, керівник Чернівецького обласного виборчого штабу політичної партії "Слуга народу", доцент кафедри ролітології та державного управління, заступник декана факультету історії, політології та міжнародних відносин ЧНУ імені Юрія Федьковича. Майбутній кандидат у депутати Чернівецької обласної ради від партії "Слуга народу". 

- У нас є стратегія розвитку області, у нас є стратегія розвитку міста, - сказав Микола Гуйтор. - Ми звертаємося до виборців з проханням удосконалити нашу стратегію, і вже почати розвивати місто і область. У нас є кандидат на посаду Чернівецького міського голови Валерій Другановський, який об'єднав нашу команду навколо себе, і ми готові до роботи. 

Гуйтор Микола Миколайович народився 15 вересня 1979 року у с. Оршівці Кіцманського району Чернівецької області. Там же закінчив неповну середню школу у 1994 році. В цьому ж році поступив на шкільний відділ Чернівецького педагогічного училища імені Осипа Маковея. У 1998 році закінчив навчання (диплом із відзнакою) в педагогічному училищі Чернівецького державного університету ім. Ю. Федьковича за спеціальністю „Початкове навчання“ і здобув кваліфікацію вчителя початкових класів, керівника дитячого хореографічного колективу. По закінченню навчання, протягом року, працював у педагогічному училищі.

У 1999 р. вступив на історичний факультет Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, який закінчив у 2004 р. (диплом із відзнакою) і отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Політологія“ та здобув кваліфікацію магістра політології.

По закінченню навчання працював 1 рік на посаді асистента кафедри політології та соціології ЧНУ.

У 2005 році вступив до аспірантури по кафедрі політології за спеціальністю 23.00.02 – політичні інститути та процеси. Кандидатську дисертацію на тему „Регіональні особливості застосування виборчих технологій в Україні (на прикладі Чернівецької та Закарпатської областей)“ (керівник доктор політичних наук, професор, завідувач кафедри політології та державного управління Круглашов Анатолій Миколайович) захистив у грудні 2008 року.

З 2006 року М.М. Гуйтор працював асистентом кафедри політології та державного управління, у 2011 р. переведений на посаду доцента кафедри. Виконує функції методиста на спеціальності „Державна служба“.

З 2011 року працює заступником декана факультету історії, політології та міжнародних відносин по організаційній роботі.

Нагороди:

За час роботи заохочувався відзнаками Чернівецької міської ради та Чернівецької обласної державної адміністрації (довідка про керівника Чернівецького обласного виборчого штабу політичної партії "Слуга народу"  від сайту https://molbuk.ua/)

Олексій Волощук - кандидат політичних наук, помічник голови Чернівецької обласної організації політичної партії "Слуга народу". Провідний експерт з імплементації інвестиційних та міжнародних проєктів регіонального розвитку Чернівецької області. Майбутній кандидат у депутати Чернівецької обласної ради  від партії "Слуга народу".

Леся Палагнюк - юристка, має успішний досвід роботи в товариствах та адвокатських об'єднаннях. Майбутня кандидатка у депутати Чернівецької обласної ради  від партії "Слуга народу".

Олексій Грушко - кандидат політичних наук, керівник "Агенції регіонального розвитку Чернівецької області", експерт із залучення ресурсів, - упродовж останніх п'яти років за його сприяння для розвитку регіону надійшло понад 150 мільйонів гривень. Майбутній кандидат у депутати Чернівецької обласної ради від партії "Слуга народу". 

Оксана Зубжицька - голова громадської організації "Герой-Родина-Україна", членкиня громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України та ради родин загиблих при Міністерстві у справах ветеранів України. Майбутня кандидатка у депутати Чернівецької міської ради  від партії "Слуга народу".

Олексій Просяний - громадський активіст, підприємець. Заступник керівника Чернівецького обласного виборчого штабу політичної партії "Слуга народу". Майбутній кандидат у депутати Чернівецької міської ради від партії "Слуга народу". 

Світлана Широкова - кандидатка медичних наук, керівниця комунального некомерційного підприємства "Міська поліклінка №2" Чернівецької міської ради. Майбутня кандидатка у депутати Чернівецької міської ради  від партії "Слуга народу".

 

44-річна Світлана Широкова є багаторічною керівницею Чернівецької поліклініка №2, яка знаходиться на вулиці Лесі Українки. Також вона викладала у Буковинському медичному університеті.

Згідно з електронною декларацією Світлани Широкової за 2019 рік, вона є співвласницею двох квартир у Чернівцях. Також має у власності автомобіль Mitsubishi Outlander, 2012 року випуску.

У 2019 році Світлана Широкова заробила понад 595 тисяч гривень, це – її зарплата. Світлана Широкова володіє готівкою в розмірі 170 тисяч гривень.

Саме у міську поліклініку №2 міська рада у 2017 році придбала сучасний мамограф, на якому безкоштовно можуть обстежитися мешканки Чернівців.

Також поліклініка одна з перших медичних закладів Чернівців приєдналася до медичної реформи на первинній ланці.

Оксана Черчел - громадська активістка, підприємиця. З 2013 року надає громадянам безоплатну юридичну підтримку з питань підприємництва, організовує активістів та волонтерів до покращення благоустрою міста, допомоги пенсіонерам, підвищення якості надання транспортних послуг, створення ОСББ. Майбутня кандидатка у депутати Чернівецької міської ради  від партії "Слуга народу". 

Основний вид діяльності приватного підприємця Оксани Черчел – надання послуг перукарнями та салонами краси, - пише сайт molbuk.ua. - Оксана також була керівником медичного проекту "Медицина для людей", що був організований громадською організацією "Всеукраїнське об’єднання захисту медичних працівників"Також Оксана Черчел є авторкою кількох електронних петицій до міської ради. Зокрема, у березні 2020 року Черчел зареєструвала петицію до Чернівецької міської ради з вимогою виділили гроші на боротьбу з COVID-19 за рахунок резервного фонду міського бюджету. У лютому 2017 року вона створила е-петицію про перейменування парку "Реформації" (парк "Жовтневий") на "Озерний парк".

Оксана Черчел була однією із учасників акції протесту приватних підприємців проти карантинних обмежень у Чернівцях, які збиралися під міською радою у травні та серпні цього року.

Оксана Черчел мешкає у мікрорайоні Калічанка. Вона брала участь у засіданнях виконкому, де обговорювались питання щодо громадського транспорту в місті. Зокрема, вона висловлювала своє невдоволення роботою перевізника "Багіра", який обслуговував Калічанку на маршруті №10, 10А.

Наталія Катрюк - Мамаївський сільський голова Мамаївської сільської об'єднаної територіальної громади Кіцманського району Чернівецької області. Майбутня кандидатка  на посаду Мамаївського сільського голови Мамаївської сільської об'єднаної територіальної громади Кіцманського району Чернівецької області   від партії "Слуга народу".

Світлина від BukNews.

Віталій Другановський - голова Чернівецької обласної організації політичної партії "Слуга народу". Кандидат на посаду Чернівецького міського голови від партії "Слуга народу". 

Увазі присутніх також запропонували Стратегію розвитку Чернівецької області і міста Чернівці, яку обласна і міська команда партії "Слуга народу" реалізовуватиме у разі перемоги на місцевих виборах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Питна вода з крану і проєкти на 5 млрд грн для комфорту чернівчан: Віталій Другановський представив Стратегію розвитку Чернівецької області і міста Чернівці, яку реалізовуватиме після перемоги на виборах

Остаточний перелік кандидатів у депутати від партії стане відомий після проведення партійних конференцій, делегати яких затвердять партійний список кандидатів від партії. Наразі всі кандидати проходять внутрішньопартійну перевірку. 

 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1