В УДАРІ спростували, що підібрали Попеску

В УДАРІ спростували, що підібрали Попеску

06.05.2014, 15:15

У зв’язку із заявою шеф-редактора газети «Час» Петра Кобевка про те, що Іван Попеску став членом фракції Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка» у Верховній Раді України, а також у зв’язку з численними зверненнями щодо надання офіційної інформації, Чернівецька обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» повідомляє про те, що Попеску  Іван Васильович не входить у фракцію УДАР.

Надалі просимо інформацію такого характеру перевіряти з офіційних джерел!, - повідомили BukNews у прес-службі УДАРу. 

Раніше ми повідомляли: Попеску вшановує жертв розстрілу тільки за національною ознакою?

 Нагадаємо, це не перше подібне спростування. Раніше про своє членство в УДАРі - несподіване для багатьох повідомив вже екс-директор Калинівського ринку Руслан Сербінук. Цю інформацію УДАР також спростував. 

Проте джерела BukNews вказують, що пан Сербінчук справді вступив в партію. Але зробив це у Києві в обхід Чернівців. Для цього нібито було використано зв'язки подружжя Проданів. А через голову ЧОО УДАР Романа Ванзуряка, який тоді ще був народним депутатом, просто переступили. Після чого Роман Ванзуряк зробив все можливе, щоб у Сербінчука не прийняли заяву заднім числом. 

Хто знає, чи не грає хтось в подібні ігри з паном Попеску?

1