В штабі 'очільника європейського міста' 'плювали' на 'Правила благоустрою міста Чернівці' (додано ВІДЕО)

В штабі "очільника європейського міста" "плювали" на "Правила благоустрою міста Чернівці" (додано ВІДЕО)

04.10.2012, 02:25

В штабі "очільника європейського міста" Михайлішина наймають молодь для розклеювання його портретів в не призначених для цього місцях. "Плював" кандидат на "Правила благоустрою міста Чернівці".

Цікаво, коли плакати з Михайлішиним ліпитимуть вже й на смітниках? Схоже, тільки там їх не має, - цікавляться деякі користувачі Фейсбук, - хоча тільки там (вірніше, в них) їм і місце. Його зараз настільки багато, що аж на вулицю страшно виходити - а мо вже голограми його ходють і про европейський вибір розказують. Коли вже те 28 жовтня? хочу чернівці без Михайлішина!

Я не знаю як у інших містах, а у Чернівцях передвиборча агітація перетворилася просто на килимове бомбардування зрєліщами. Все би нічого: я, як і кілька моїх друзів-естетичних маргіналів, переживемо те, що замість, наприклад, Radiohead, чернівчан розважатиме Кріс Норман та Олег Скрипка, який, схоже, таки пішов по копаному. Люди, чиї звивини здатні хоч трохи ворушитися, мають усвідомлювати цю спартакіаду примітивних технологій та жлобських видовищ із розбиванням жигулів за сумнівними мотиваціями (цікаво, сємкі давали, тьолачєк прігласілі?) та, наприклад, медову пропаганду рубахі-парня, такого свого, мєсного, корєнного, що аж гіллячка з несподіваного місця проросла (такий собі Буратіно). Чіткий розрахунок, цільова аудиторія, поділ за віком та професійними психо-емоційними слабкостями та потребами: Скрипка – кому за 40 і вважає себе проукраїнським, Розенбаум – лікарю, чий виробничий побут межує з душевним надривом та «табельною» лірикою, подусталий мачо Буйнов – жінкам зрілого віку – працівницям освіти у своїй переважній більшості. Все упаковано у відносно небанальні кольорові рішення та шрифти. Розрахунок – попадання в яблучко. Суцільний перехресний обстріл. Ну, ще якогось Кобзона бракуватиме, тому, друзі, не дивуйтеся як щось тут нагряне з хором ветеранів Куликовської битви. (...)

1


КОМЕНТАРІ (1)

Чернівці – це не Нетішин,

У нас всюди – Михайлішин.

У газеті, на білл-борді,

Європейська сита морда.

 

Він не хоче зрозуміти,

Що в Європі можуть жити,

Люди добрі і порядні,

А не с.....і другорядні.

avatar

04 жовтня 2012 16:48