В Партії регіонів немає гідної кандидатури на мера Чернівців. Тому вони максимально затягують виборчий процес, бо знають, що програють, - Леся Оробець

В Партії регіонів немає гідної кандидатури на мера Чернівців. Тому вони максимально затягують виборчий процес, бо знають, що програють, - Леся Оробець

17.02.2012, 13:36

16 лютого з 10.00 до 12.00 на сайті www.chas.cv.ua відбулася веб-конференція  з народним депутатом України Оробець Лесею. 

Оробець Леся Юріївна – український політик, народний депутат Верховної Ради України, член політичної партії «Фронт змін», член Комітету з питань науки і освіти. Закінчила Київський Національний університет імені Т.Шевченка, Інститут міжнародних відносин, магістр з кваліфікацією міжнародник-юрист, перекладач з англійської мови. Сфера інтересів – освіта, виборча система, антитютюнові ініціативи. Леся Оробець – співавтор альтернативного Закону України «Про вищу освіту в Україні», внесеного на розгляд Верховної Ради України Арсенієм Яценюком.

Пропонуємо Вашій увазі її вдіповіді на деякі запитання:

Привіт, вітаю об'єднану опозицію з перемогою на проміжних виборах в Житомирській області!Це показово для Ваших опонентів!!!Які наступні кроки? І друге питання, чи підтримаєте Ви особисто в ВРУ розгляд питання , щодо призначення дострокових виборів мера Чернівців, якого незаконно усунули в міськраді?

Відповідь

Фронт Змін вже тричі вносив на розгляд ВРУ питання про проведення позачергових виборів мера Чернівціва (двічі - Арсеній Яценюк та один раз - Геннадій Москаль). В Партії регіонів немає гідної кандидатури. Тому вони максимально затягують виборчий процес, бо знають, що програють нам.

Начальник від освіти на Буковині товариш Бауер змушує всіх вчителів вступати у партію регіонів. Хто чинить супротив, звільняють з роботи. Він за наш рахунок і нашими голосами собі прокладає дорогу до верховної зради. Допоможіть позбутися цього варвара від освіти.

Відповідь

Запам,ятаю. Як на мене - це безглузда тактика - силою зганяти людей у партію. Це не допомогло ні комуністам у свій час, ні НДП, ні СДПУ(о). Ніколи людина, яку силою змушують, не буде працювати вірою і правдою. Саме тому опозиція переможе. І тоді це припиниться раз і назавжди.

У нас хочуть усунути з посади ректора Степана Мельничука за те, що підтримав Помаранчевуреволюцію і захищає університет від свавілля регіоналів. Як нам захистити свого ректора? Чи можна розраховувати на Вашу допомогу?

Відповідь

Ми в свій час уже допомогли відстояти ректора Могилянки і ще декільнох ректорів, які не боялися проявляти свою громадську позицію щодо Табачника. І Мельничука будемо підтримувати, якщо йому буде потрібна наша допомога.

Пані Оробець, в зв'язку з тим, що ви останнім часом опікуєтесь проблемами освіти Буковини, хочу вас проінформувати про те, щоб Ви утримувались, по-можливості, від вимушеної співпраці з т.зв." керівниками" освіти на Буковині, як Малишевська, яка знає освіту через посаду старшої піонервожатої і не більше. А також щоб Ви не слухали т.зв. суджень, думок прислужника регіоналів Бауера. Це люди, які служили і будуть служити всім і вся для свого теплого крісла і не більше.

Відповідь

У Буковинського Фронту Змін достатньо професійна команда, зокрема освітян. А теперішні владні кадри типу Малишевської уже всім показали, на що вони здатні.



КОМЕНТАРІ (5)

 

Пані Леся напевно не дуже в курсі проблем Чернівців і області. Бо якщо вона каже, що ФЗ підтримуватиме Мельничука, то це не вписується з план Яценюка. Якраз він хоче поміняти нинішнього ректора на іншого, у нас кажуть Пацурківського. Якщо так станеться, то ФЗ набере в області небачену кількість голосів на виборах.

avatar

Оксана, викладач ЧНУ

17 лютого 2012 13:24

Боже, та якщо це сміття - Пацурківський захопить владу в універі, то це буде кінець всьому. З іншого боку, якщо він дійсно креатура Яценюка і дійсно пройде, то це тільки непрямо завсідчить, що Яценюк ніякий не опозиціонер, а працює в опозиції під прикриттям, як засланий агент Банкової. А ще у нас активно обговорюють кандидатуру Михайлини. Він вірний друг Гріши Альо Товарісч - зараз перечікує час на посаді директора заповідника Хотинська фортеця. Може Галиць його протисне?

avatar

Студент

17 лютого 2012 14:05

А хто говорив про Пацурківського? Оробець на прес-конференції позитивно говрила про Мельничука. Хтось достеменно може сказати, звідки пішла чутка про Пацурківського? Чи це "качка"? Цей Пацурківський, якийсь анекдот вже "ходячий".

avatar

Гість

17 лютого 2012 14:15

А чому до цих пір Табачник при владі? Чи ви не читаєте журналістське розслідування в г-ті Експрес щодо Слюсарчука?  Луценкові без вини вимагають 4,5 роки тюрми , а це бидло дало з бюджету найвищу премію в галузі освіти садисту Слюсарчуку  та ще і його водію і нічогісінько тобі, так як би не знали про це. Коли його пику показують по телевізору то знаєте що хочеться........

avatar

До пані Олесі

17 лютого 2012 21:55

Бауера тупака на ,,уй! Тету Малишевську тудиж бо розглянемо питання звідки у неї триповерхова хатинка !!!!!!! Га пані освітянко !!!!!!!!!!!! Скоро будете тікати усі досвятої землі ДО ІЗРАІЛЮ!!!!!!!!!

avatar

Петя петрівці

18 лютого 2012 22:15