Сват губернатора Буковини Фщука каже, що газеті «Час» заплатив Салагор. В офісі свахи також обшуки (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

Сват губернатора Буковини Фщука каже, що газеті «Час» заплатив Салагор. В офісі свахи також обшуки (ОНОВЛЕНО+ВІДЕО)

06.03.2018, 15:31

Офіс свахи Валентини Ліщук знаходиться на вулиці Головній у Чернівцях. Вона займає посаду митного брокера.
Зранку в офісі обшуки.

Тут особливо не були раді нашій присутності. Більше того, відразу прогнали з брокерської контори і зачинили двері. На всі замки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео помешкання, яке обшукували правоохоронці, записане на доньку чи на дружину губернатора Фищука



Біля дверей став вартовий. Він уже ні на крок не відійшов від них. А всередині відбулися якісь дії.

Не будемо залишати це приміщення без будь-якої інформації.

Аби дізнатися про те, чи справді Валентина Ліщук є митним брокером, і чи насправді у її офісі на вулиці Головній 265 проходять обшуки та інші слідчі дії ми питаємо у заступника директора фірми, де знімають офіси митні брокери.

Ось яка та розмова.



Чи насправді слідчі дії та обшуки проходять у родині губернатора дзвонили самому Фищуку.
На жаль, він не відповідає.

Хоча у цей же час дає коментар іншим ЗМІ.

Фищук підтвердив інформацію про обшуки.

І тут з’являється людина, яка хоче зайти до офісу…

Питаю сивочолого чоловіка про те, чи бува не знає він, що діється в офісі свахи Фищука? Звідки мені тоді було знати, що це прийшов сам сват Іван Ліщук.



Яке відношення газета «Час» і Петро Кобевко мають до тернопільських слідчих? При чому тут Салагор? Сват таки рознервувався і рік далі те, чого не знає і довести не може. Але говорить.



Виговоривши все, що йому на язик впало, пішов сват до свата у Чернівецьку ОДА.

Джерело: http://www.chas.cv.ua/ 

ДОВІДКОВО:

Правоохоронці, які сьогодні проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області, розслідують тяжкі та особливо тяжкі економічні злочини.

Про це сьогодні у коментарі журналістам повідомив начальник управління захисту економіки в Чернівецькій області Іван Тичина, пише molbuk.ua

Він сказав, що "на даний час працівниками управління захисту економіки в Чернівецькій області на виконання ухвал суду проводяться певні слідчі дії і зокрема, обшуки". 

"Так, це Чернівецька область, це місто Чернівці і декілька адрес в Глибоцькому районі, також інші об’єкти в інших областях, але детально сказати фігурантів, їх адреси я не маю права, це прерогативи слідчих органів", - сказав правоохоронець.

"Це обшуки в рамках кримінального провадження економічного спрямування, тяжкі і особливо тяжкі", - додав Тичина.

Нагадаємо, сьогодні правоохоронці проводили обшуки за кількома адресами у Чернівецькій області. За даними ЗМІ, власниками помешкань, де тривала спецоперація, начебто є люди, пов’язані із контрабандою. Серед них називали близьких родичів голови Чернівецької ОДА Олександра Фищука.

Сам Фищук підтвердив, що обшуки відбулися у його доньки та сватів. Натомість він зазначив, що його невідомо, у рамках якого кримінального провадження правоохоронці проводили цю спецоперацію.

1