В офісі районної парторганізації «Батьківщини» в Заставні побили вікна

В офісі районної парторганізації «Батьківщини» в Заставні побили вікна

08.05.2012, 20:59

Сьогодні вночі в тимчасовому офісі Заставнівської районної парторганізації ВО «Батьківщина» побили вікна. Відбулося це близько 3 години, є свідок, який о цій порі чув гуркіт. За розбитим склом у вікні стояла наша вивіска (яка зазвичай розташована на постійному офісі, де зараз триває ремонт), і зловмисники, так виглядає, розбили вікно саме з метою дістати цю вивіску. Їм це не вдалося, оскільки вони отримали порізи і вивіска впала на землю.

Зранку, виявивши  пошкодження цілісності вікон, працівники офісу викликали міліцію. До обіду правоохоронці працювали на місці події, знімали відбитки, - повідомили BukNEWS у прес-службі обласної організації партії ВО «Батьківщина».

Голова Заставнівської районно парторганізації ВО «Батьківщина» Василь Мельник висловив глибоке обурення цією провокацією: "Ми пов'язуємо подію з нещодавнім початком саме з Заставни безстрокової акції протесту опозиції проти свавілля влади. Чекаємо висновків правоохоронців, але заявляємо твердо і однозначно: нас не вдасться злякати».

Цього ж дня до офісу «Батьківщини» навідались голови місцевих райради і райдержадміністрації, пообіцяли, що слідкуватимуть за перебігом подій.

1