В.о.голови Чернівецької ОДА прокоментував наміри УПЦ МП судитися з ним

В.о.голови Чернівецької ОДА прокоментував наміри УПЦ МП судитися з ним

15.04.2019, 12:32

В.о.голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк, зокрема, зазначив таке: 

- Обласна виконавча влада діє та буде діяти виключно у межах своїх повноважень на підставі чинного законодавства. Згідно ч.2. ст.19 Конституції України посадові особи органів державної влади зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Рішення, які нами приймаються - на підставі законів України, зокрема "Про місцеві державні адміністрації" й "Про свободу совісті та релігійні організації". Готовий розповісти про релігійну ситуацію в нашій області. Питання свободи совісті та дотримання прав віруючих є на контролі. У Великий Піст особливо християни повинні пам'ятати "Не те що до вуст, а що з вуст", молитися за мир та розвиток України й казати завжди правду". 

Нагадаємо, Чернівецько-Буковинська єпархія колишньої УПЦ Московського патріархату має намір подати судовий позов проти виконувача обов’язків голови Чернівецької ОДА Михайла Павлюка з метою скасування його розпорядження щодо внесення змін до редакції статуту релігійної громади села Добринівці Заставнівського району.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Шановній Михайло Павлюк, а яке відношення Ваша посада має до статуту ЦЕРКВИ!? Побійтеся БОГА! Не вподобайтесь до анцихристів, і людей з довідками про шизофренію. В нашій Державі ЦЕРКВА відділена від Держави, і любе втручання в діяльність ЦЕРКВИ то є порушення закону!!! Читайте оснвний ЗАКОН прямої дії - КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ! СЛАВА УКРАЇНІ!

avatar

Чернівчанин

15 квітня 2019 14:42

Ці Москальські Партріархери вже замахали у нас вдома нам хочуть, щось розказувати, через суд шось доказувати! Раз громада вирішила перехід до УПЦ все крапка! Не підлягає оптрєпанію, начинає москалота триндіти в рило і за двері, чумуйдан,вокзал па-рашша!

avatar

123

15 квітня 2019 22:48

"Не так страшні московські воші, як українські гниди" - Симон ПЕТЛЮРА.

avatar

В. Козьмик

15 квітня 2019 23:36

«Тобі, чернеча душе, баг­неться на вольную волю, а ти лишаєшся дурним монахом».

(Олександр  Ільченко. «Козацькому роду нема переводу,
або ж Мамай і Чужа Молодиця». Химерний роман з народних вуст)

avatar

В. Козьмик

16 квітня 2019 12:09