В Новодністровську на зустріч з Папієвим пускали по запрошеннях

В Новодністровську на зустріч з Папієвим пускали по запрошеннях

26.07.2012, 22:11

26.07.2012 року о 14.30 год. в приміщенні Новодністровської гімназії відбулася зустріч  губернатора Папіїва нібито з громадою міста. Але насправді мешканців міста Новодністровська не впускали в приміщення гімназії. На вході стояли представники освіти і впускали до губернатора тільки вибраних, по запрошенням які видала Новодністровська міська рада.

Громада  міста не втрачала надії зустрітися з губернатором, оскільки в місті критична маса не вирішених проблем, і чекали його на вулиці. Але Папіїв закінчивши зустріч з обраними, проігнорував людей і з поспіхом сів в свій чорний джип. От такий в нас представник президента, який ховається від людей. Чому?

 Громада міста Новодністровська

Сьогодні, 26 липня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв разом із генеральним директором ПАТ "Укргідроенерно" Ігорем Сиротою здійснює огляд об’єктів будівництва Дністровської ГАЕС та соціальної сфери Сокирянського району і Новодністровська. Вони, зокрема, побували у Сокирянській районній лікарні, будівництво якої завершилось два роки тому та здійснювалось за кошти «Укргідроенерго». Відтак Михайло Папієв та Ігор Сирота заклали у м. Новодністровську капсулу на місці будівництва багатоквартирного будинку для працівників ГАЕС та жителів міста.

1


КОМЕНТАРІ (6)

Привіз свого синка за якого сказава всім підлабузникам регінальським голосувати.Яке відношення має Папай до будинку який будується за кошти Укргідроенерго!Піарщик сраний,людей боїться бо яйцями закидають.

avatar

свідок

26 липня 2012 17:00

Брехня! Нікого біля гімназії не було, окрім фронтовички-істерички Істенючки, яка і на зустрічі була і задавала ганебні і провокаційні  питання. Ганьба БукНьюс як і газеті ЧАС! За гроші напишуть все що завгодно!

avatar

Макс

26 липня 2012 17:42

все лижеш подлиза!

avatar

Maкс региональская подстилка

26 липня 2012 18:44

А чого на фото люди у плащах і пальто. Що, сьогодні у Новодністровську осінь?

avatar

Терапевт

26 липня 2012 21:57

Істинючка тобі нема до кого причепитися, як п.яному до радіо. Утебя завжди виходить все через ж......?????

avatar

Достало

27 липня 2012 11:02

Фотка стара і зроблено біля ГАЕС, ще коли йолуп Панчишин людей привозив на мітинг.

При чому тут підстилка, у мене є своя позиція, а таких як Істинюк, треба повішати, а бо спалити її будинок побуту нахер і тоді заткнуться і не будуть патякати. Бог розуму не дав то і Репніцкій тут не допоможе! Лікуйся!

avatar

Макс

27 липня 2012 16:40