В лісовому масиві біля Яремче виявлено 5 тіл чернівчан з вогнепальними пораненнями – трьох малолітніх дітей, чоловіка та жінку

В лісовому масиві біля Яремче виявлено 5 тіл чернівчан з вогнепальними пораненнями – трьох малолітніх дітей, чоловіка та жінку

17.12.2014, 14:45

16 грудня близько 23-ї години у с. Микуличин Яремчанської міської ради Івано-Франківської області знайдено трупи людей.

Як повідомляє прес-служба прокуратури області, в ході проведення першочергових слідчих дій встановлено, що в лісовому масиві неподалік села Микуличин виявлено 5 тіл з вогнепальними пораненнями– трьох малолітніх дітей, чоловіка та жінку.

Поряд з трупом жінки, виявлено гладкоствольну рушницю.

Як повідомляє прикарпатське видання КУРС з посиланням на джерело в Яремчанському міськвідділі міліції, п'ятеро вбитих – сім’я з Чернівців, яка, можливо, відпочивала у Микуличині. У руках вбитої жінки була рушниця. Правоохоронці розглядають версію, нібито жінка могла вбити чоловіка та дітей, а відтак покінчила життя самогубством.

Головна версія слідства загибелі родини буковинців біля міста Яремче на Прикарпатті - вбивство батьками своїх дітей та вчинення самогубства.

Встановлено, що всі п'ятеро вбитих, серед яких діти віком — 5, 4 та 2 роки, були мешканцями Чернівецької області. Чоловік та жінка працювали у одному з торгових центрів у місті Чернівці, - повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

- Родина приїхала до Микуличина на відпочинок, відомий уже і таксист, який їх підвозив, - розповіли в прокуратурі. - Інші обставини встановлюються.

Тіла направлено в морг для проведення судово-медичної експертизи. 

За даними івано-франківських ЗМІ, стали відомі деякі факти, які заперечують версію вбивства з метою пограбування. Так у кишені мертвого чоловіка було знайдено більше 1000 гривень, а в сумочці у вбитої жінки – 2600 грн. Не зникли також і їхні мобільні телефони.

У речах вбитої було виявлено паспорт. Це дало можливість встановити особу вбитої, а відтак і особу чоловіка та дітей.

1