В Чернівцях відбувся флешмоб на підтримку  Чемпіонату світу з мотокросу (фоторепортаж)

В Чернівцях відбувся флешмоб на підтримку Чемпіонату світу з мотокросу (фоторепортаж)

16.05.2013, 14:50

Незабутнє шоу влаштували сьогодні, на Соборній площі Чернівців, організатори ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокроссу на мотоциклах з колясками, що відбудеться відбудеться 18-19 травня на базі міжнародного спортивного центру «Техноспорт», що по вул. Руська 226-В.

Організатори влаштували непересічне видовище мотокросменів на залізних конях, імпровізоване диско від DJ R.Schraiber та коментар шоумена Богдана Ластівки, відбулося фотосесія моделей Чернівецького провідного модельного агенства “Show Time”, а незабутні миті збережуть фотографи від «PUZL» та «Геометрії».

Саме цим флешмобом ми хочемо показати наскільки яскравим буде ІІ етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляками за участю команд з 15 країн –  це важлива подія не тільки для Черівців та  Буковини, але й для України, ? зауважив співорганізатор змагань, голова Буковинської партнерської агенції (БПА) Арсеній АНЦИПЕРОВ.

Флешмоб мав на меті привернути увагу загалу до цієї події, а молоді  люди продемонстрували вміння та бажання об’єднатись  заради здорового способу життя,  підтримки  та розвитку спорту.

Для додаткової інформації:

прес-офіцер Георгій БОДНАРАШ, 066-368-43-45,

Website: www.moto.cv.ua

Е-пошта: [email protected]

1