В Чернівцях під гаслом «Ні наркотикам» відбувся Чемпіонат області із пауерліфтингу

В Чернівцях під гаслом «Ні наркотикам» відбувся Чемпіонат області із пауерліфтингу

28.06.2016, 00:32

26 червня відбувся Чемпіонат міста з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат.

Чемпіонат пройшов під гаслом «НІ НАРКОТИКАМ». Незважаючи на літні канікули, в ньому прийняли участь близько 45 хлопців та дівчат! Змагання були досить напруженими та цікавими! Спорт завжди любить перших. Фінансові нагороди від голови ФПЧО в Чернівецькій області Сергія Качмарського особисто отримали Куляк Сергій (сума 302.5кг) тренер Ревак Олексій, та Цікул Аліна(сума 257.5кг) тренер Крушельницький Володимир. Ці двоє показали найкращий результат по Вілксу! Також кубок отримала Кукуляк Яна, як найбільш перспективна спортсменка, що готується до чемпіонату України, який проходитиме в місті Полтава (тренери Халчевський Едуард та Ізосімов Сергій). Наймолодший учасник змагань Перепелкін Максим, якому всього 12 років, також виграв золото!

Кожний з маленьких спортсменів отримав разом з нагородами брошуру з інформацією про громадський проект «НІ НАРКОТИКАМ», заснований Сергієм, адже змагання проводились саме для того, аби показати, що спорт - це непогана альтернатива наркотичним речовинам! Молодь - це наше майбутнє!

Крім того окрему подяку Сергій Качмарський висловлює Макаренку Дмитру Васильовичу, начальнику управління по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, за надану допомогу в проведенні та організації змагань! Як зазначив сам Сергій, «АВТО-МАЙДАН» завжди буде підтримувати та допомагати молоді,яка обирає здоровий спосіб життя!

1