В 204 виборчому окрузі на Буковині, за голос пропонують 150 гривень!, - Р.Панчишин

В 204 виборчому окрузі на Буковині, за голос пропонують 150 гривень!, - Р.Панчишин

17.09.2012, 17:22

Мені як кандидату в депутати до Верховної Ради України,з достовірних джерел надійшла інформація, що в 204 виборчому окрузі (Сокирянський, Кельменецький, Хотинський і Заставнівський райони) здійснюється прямий підкуп виборців, а саме в кожному селі є декілька людей які ходять по оселях і пропонують 150 гривень за голос. Щоб отримати ці гроші, людина повинна дати свої паспортні дані,копію ідентифікаційного коду і поставити свій підпис в графі на підтримку відповідного кандидата. Цей підпис нібито буде гарантією того, що виборець проголосує за потрібного кандидата.

Я, як кандидат в депутати і юрист хочу попередити цих осіб, які займаються порушенням закону, що такі дії підпадають під статтю 157 ч.3 Кримінального Кодексу України і тягнуть за собою позбавлення волі до 12 років тюрми. Я розумію і знаю, що зараз важке життя, але перш чим іти на такий тяжкий злочин, подумайте про себе і свою родину, і чи ці кошти вартують такого позору і тюрми. Дуже прошу будьте мудрими і не йдіть на такі пропозиції. 

Також хочу повідомити Вам, що в моєму розпорядженні знаходяться прізвища тих людей які проводять підкуп виборців. На даний час ми займаємося збором інформації і відповідних письмових доказів, щодо підкупу виборців, після чого передамо ці документи правоохоронним органам.

Якщо Вам відомі або будуть відомі факти підкупу виборців прошу телефонувати за тел.: 0503702290

(Далі буде.)

 

                                                                                                Панчишин Руслан

                                                                                                кандидат в депутати                                 

                                                                                        по 204 виборчому округу.

1


КОМЕНТАРІ (4)

На злодії і шапка горить. Це ж якраз Панчишин і займається підкупом виборців, за що його виключили з Фронту змін.

avatar

виборець

17 вересня 2012 12:03

То Семенюк малий з Папаєм роблять. І всі це знають. Теж мені відкрив америку

avatar

Василь Кельменці

17 вересня 2012 12:11

Багаті діляться з бідними. А ще цікаво, скільки грошей зібрав Панчишин, бо був оголосив збір грошей на свої вибори. Пора відзвітувати скільки люди дали грошей і на що їх витратив.

avatar

панчишину

17 вересня 2012 12:31

І це тільки квіточки. Як ви думаєте, скільки Артьомка відвалив меру Хотина за вчорашнє присвоєння йому звання "почесного громадянина міста Хотина"? Це повинні бути "ВЕЛИКІ БАБКИ", адже мер чудово розуміє, що після цього фінта йому мало хто подасть руку... Вчора та й сьогодні, весь Хотин гудить про це. Всі в шоці... головне питання: "За що цьому хлопчику з хворими очима така почесть?" Йому треба було б пінка в зад за його приниження людей і подачки у розмірі 150 грн. за голос. Всі, до кого прийдуть його агітатори-касири - беріть гроші та плюйте їм у слід!!!

avatar

Хотинчанин

17 вересня 2012 21:33