Увага! Термінова інформація про надзвичайний стан у Чернівцях! Рух транспортних засобів обмежено на десяти вулицях!

Увага! Термінова інформація про надзвичайний стан у Чернівцях! Рух транспортних засобів обмежено на десяти вулицях!

09.12.2012, 17:53

Шановні мешканці міста та гості Чернівців!

В зв'язку із погіршенням погодних умов, штормовим попередженням, сильними снігопадами та пов'язаним із цим ускладненням руху автотранспорту, Чернівецька міська рада просить водіїв утриматись від поїздок по місту, що дасть можливість комунальним службам якісно організувати розчистку шляхів сполучення та тротуарів від снігових заметів.

З метою недопущення виникнення можливих надзвичайних ситуацій до роботи в посиленому режимі рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, екстрене засідання якої відбулось сьогодні під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів В.Тимофєєва, залучені всі комунальні та дорожні підприємства міста. Відповідно до розпорядження секретаря Чернівецької міської ради до розчистки вулиць залучаються також підприємства, установи і організації інших форм власності, які мають снігоприбиральну техніку.

В той же час звертаємося до всіх керівників підприємств, установ, організацій, орендарів та власників закладів обслуговування населення з проханням організувати розчистку тротуарів та шляхів сполучення на закріплених та прилеглих територіях.

Водії, не залишайте автотранспорт на проїжджій частині, особливо в нічний час. Це не дає можливості працювати спеціальній техніці та створює перешкоди іншим учасникам дорожнього руху.

Рух транспорту в центральній частині міста буде обмежено.

Увага! Обмеження руху транспортних засобів!

Згідно розпорядження про обмеження руху транспортних засобів в центральній частині міста в період снігових заметів 2012-2013р., з 09.12.2012р. заборонено рух транспортних засобів, крім громадського в центральній частині міста в межах «малого кільця»: вул.Б.Хмельницького, вул.Лесі Українки, вул.29 Березня, вул.А.Пумнула, вул.Червоноармійській, вул.Садовій, вул. Головній, вул.Л.Кобилиці, вул.Руській та вул.П.Сагайдачного.

Фото mokbuk.ua

1