Уродженець Сторожинеччини вдарив кулаком в обличчя чоловіка, який звернувся до нього по допомогу,  записав це на камеру телефону і виклав  у соцмережі

Уродженець Сторожинеччини вдарив кулаком в обличчя чоловіка, який звернувся до нього по допомогу, записав це на камеру телефону і виклав у соцмережі

21.09.2020, 21:55

Під час моніторингу мережі Інтернет співробітники Чернівецького відділу поліції знайшли відео, на якому зафіксовано протиправні дії на території одного із закладів громадського харчування. Зокрема, на відео видно, як на літній майданчик закладу заходить невідомий чоловік і звертається до невстановленої особи, яка тут же наносить йому удар, від якого той падає на підлогу.

Співробітники Чернівецького відділу поліції внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. 

Дізнавачі Чернівецького відділу поліції з’ясували, що ввечері 1 вересня 26-річний уродженець Сторожинеччини вдарив кулаком в обличчя 39-річного чоловіка, який звернувся до нього з проханням про допомогу. Свої протиправні дії порушник зафіксував на камеру мобільного телефону та завантажив відео в одну із соціальних мереж.

 Поліцейські розшукали обох учасників інциденту, опитали їх і призначили судово-медичну експертизу для визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. Відповідно до висновку експерта, внаслідок отриманого удару потерпілий отримав легкі тілесні ушкодження.

 Співробітники поліції повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний акт до суду для розгляду. Порушнику загрожує до 5 років обмеження волі.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
1