Урядова комісія, яка перевіряла роботу Фищука, виявила сотні порушень, декотрі з яких має розслідувати прокуратура

Урядова комісія, яка перевіряла роботу Фищука, виявила сотні порушень, декотрі з яких має розслідувати прокуратура

29.08.2018, 17:08

Під час роботи урядової комісії, яка у липні-серпні цього року перевіряла діяльність органів влади на Буковині, було встановлено 69 порушень та 34 недоліки. Особливо багато порушень, яких сотні, встановлено у сфері земельних відносин. Тут вже є робота для обласної прокуратури, - вважає шеф-редактор газети "Час" Петро Кобевко, який повідомив про це у своєму відеоблозі "Щоденно про злободенне" на каналі YouTube.

 За словами журналіста, сам голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук зробив вигляд, що нічого страшного не сталося, комісія приїхала й поїхала, а сам керівник області поліз на гору Томнатик малювати писанки на колишніх військових куполах та святкувати День Незалежності України.

 Однак, за інформацією Петра Кобевка, 3 вересня пана Фищука викликають на засідання Кабміну, де він відповідатиме на конкретні запитання урядовців щодо своєї діяльності в Чернівецькій області. Ймовірно, саме цього дня і вирішиться доля очільника Буковини на своїй посаді.

 Детальніше про підсумки перевірки дивіться на цьому відео:

 

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

 Фищук  категорически   ПРОТИВ  регистрации  газеты  "Геї Буковини",  с  завидным  упорством  которую  продвигает П.Д.Кобеко.   Мощной  поддержкой  Кобевку,  с его слов,  служит  и депутат Тимиш.  Идеальных  людей  не  бывает,  а поэтому - сожрут  они  деда.  А  жаль, быдло  лезет  во  власть....

avatar

НВ

29 серпня 2018 19:00

А хіба Кобевко гей?

avatar

михель

29 серпня 2018 21:26

Педараст  со  стажем.   Как и  его  друг  Жижиян

avatar

Йося

30 серпня 2018 02:47