Уповноважений представник власників каналу ТВА запевняє, що на каналі все спокійно

Уповноважений представник власників каналу ТВА запевняє, що на каналі все спокійно

28.02.2013, 21:15

Учасники групи компаній, які володіють телерадіокомпанією «ТВА», повідомляють, що жодного рейдерського захоплення чи посягання на корпоративну власність учасників компаній не відбулось. Про це повідомив уповноважений представник власників каналу ТВА Олександр Русин.

Сьогодні мало місце прийняття рішення про звільнення Забродського В.І. від будь-якого оперативного управління компанією і ми глибоко переконані в обґрунтованості та правомірності наших дій. Про заплановані збори всі учасники, в тому числі Забродський В.І., були повідомлені в установлений установчими документами спосіб.

Сьогодні на зборах учасників був присутній також Забродський В.І.

Випадковими свідками сьогоднішніх зборів учасників, прийнятих ними рішень, а також спроб Забродського В.І. застосувати вогнепальну зброю до присутніх на зборах учасників стали також народні депутати України.

Вказані дії В.І. Забродського (щодо погроз застосування зброї) будуть окремим предметом розгляду правоохоронними органами.

Сам Забродський так коментує сьогоднішні події:

- Я знаходився у своєму приватному приміщенні не на каналі, коли туди ввірвалася група з десяти людей, - каже Василь ЗАБРОДСЬКИЙ. - В тому числі два народних депутати. Вони, обмеживши мою свободу пересування, не давши мені вийти з кабінету, проводили якісь там дії, які вони називають "зборами" співзасновників.

За словами тележурналіста, непрохані гості намагалися застосувати проти нього силу та загородили шлях, коли він хотів покинути приміщення.

- Спочатку переді мною стали два охоронця і не випускали мене з кабінету, - продовжує Василь Забродський. - А коли я дістав зброю зареєстровану, щоб прочистити собі дорогу, біля дверей стала жінка, а потім народний депутат і вони не давали мені вийти. Отак вони використовують свій мандат.

За словами Василя Івановича, цими народними депутатами були - Геннадій Москаль і Анатолій Дирів. Таким чином вони намагалися провести збори співзасновників, щоб зняти керівника телеканалу.

Забродський заявив, що це були незаконні дії, бо будь-які збори співзасновників починаються з реєстрації учасників та за певним регламентом.

- Мене незаконно намагалися примусити підписати документи незрозумілі мені, обмежили мою свободу пересування і вважають, що вони провели збори і нібито когось зняли, - зазначив В. Забродський.

Василь Забродський не збирається покидати свого робочого місця і каже, що з учасниками провокації розбереться у суді.

- Я є директором телеканалу "ТВА" і ним залишаюся. На провокації я не реагую і послав їх всіх на три букви - в суд. Я працюю, як і працював, а вони хай звернуться до суду і в суді будуть доводити свою правоту.

Опозиція боїться мене, як журналіста, тому всіма силами намагаються зняти. Дійшли до того, що чоловік з дружиною судиться. Пишний (Андрій Пишний, народний депутат) подав до суду на свою дружину, яка нібито незаконно уклала угоду продажу частки мені два роки тому. Зараз Пишний подав до суду на неї. 6-го березня в Києві в Оболонському суді буде розглядатися ця справа. Чоловік з жінкою судиться, щоб тільки зняти мене з посади.

- Жаль Людмила Пышная (жена Андрея Пышного, депутат ВР от ОО) заслонила собой ублюдка депутута Дирия Анатолия Борисовича. Удержался не выстрелил. Надо было отстрелить яйца депутату - пидарасу, который закон нарушает с использованием корочки депутатской. Следующий раз отстрелю, - прокоментував на ФБ відео з пістолетом  Василь Забродський. - У нас с Андреем Пышным корпоративный конфликт на политической почве. Я их Фронт Змин считаю бандформированием, которое на протяжении определенного периода грабило город. Конфликт зашел в юридический тупик, так как у меня 49% и я соответственно блокирую (не являюсь) проведение собрания учредителей, то ему ничего не остается как прибегать к незаконным методам – рейдерских атак. Разного рода события происходят еще с середины ноября. В основном они имели характер судебных войн. Пышный даже на свою жену в суд подал, чтоб сделку по продаже корпоративных отменить. В общем разная по&бень. Но сегодня они вообще обнаглели. А что произошло смотрите в онлайн трансляции на http://citi.cv.ua/ c правой стороны – онлайн трансляция ТВА. Таки жалею, что не выстрелил в мудака. Знал бы что он депутат ВР - стрелял бы не задумываясь. Что б другим не повадно было. И в суде б доказал, что превышения самообороны не было.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Всех неадекватных наркоманов нужно немедленно изолировать, чтоб не было преднамеренных убийств в городе!   

avatar

СТОП-ХАМ

28 лютого 2013 17:22

avatar

Василий Забродский

28 лютого 2013 18:18

avatar

Василий Забродский

28 лютого 2013 18:18

Собі в голову краще, полудурок!

avatar

характерник

28 лютого 2013 22:39