Університет оголосить конкурс проектів освітлення об'єкту ЮНЕСКО в нічний час

Університет оголосить конкурс проектів освітлення об'єкту ЮНЕСКО в нічний час

25.06.2016, 13:54

У середу, 22 червня, в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбулася нарада з питання облаштування професійного освітлення університету в нічний час, яку зібрала  проректор   Тамара Марусик. 

У нараді  також взяли участь депутат Чернівецької міської ради Наталя Якимчук, головний архітектор міста Наталя Хілько, начальник відділу охорони культурної спадщини Чернівецької міської ради Олена Пушкова, представники університету,  експерти з питань технологій освітлення.

- Дійшли згоди щодо необхідності проведення публічного конкурсу проектів освітлення Університету, що має бути відбутись в найкоротший час, - повідомила подробиці ухваленого на нараді рішення депутат Чернівецької міської ради Наталя Якимчук. -

Під час обговорення питання у ФБ депутат Якимчук повідомила, що фінансування питання - "Наше, частково з міського бюджету, а додаткові джерела ще пошукаємо!" Депутат також розповіла про "певний інтерес до питання фірм зі Львова, Чернівців та Польщі". 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Та невже, та нарешті!!!

avatar

Главкова

25 червня 2016 12:56

То може тепер справа дійде до Попівського сквера навпроти Резиденції. Занедбаного вщент - притулок псів та бомжів. Сором!

Але не генделики а відновити історичний вигляд!

avatar

Василь Калюжа

25 червня 2016 13:00