Укрпошта випустила конверт та провела спецпогашення на честь відкриття Бескидського тунелю

Укрпошта випустила конверт та провела спецпогашення на честь відкриття Бескидського тунелю

25.05.2018, 10:45

До відкриття двоколійного Бескидського залізничного тунелю Укрпошта випустила немаркований художній конверт. Урочисте спецпогашення на честь відкриття тунелю відбулося у Львівській області та у Києві. 

Тираж конверта склав 80 тисяч примірників, вартість – 0,90 грн з ПДВ. Його можна придбати у всіх відділеннях Укрпошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карпатах почав діяти Бескидський тунель з Трієста до Львова, перші вибухи із прокладки якого пролунали за міністерської каденції Бурбака (ОНОВЛЕНО)

Крім конверта, на замовлення ПАТ «Укрзалізниця» Укрпошта також виготовила поштові марки за проектом «Власна марка». 

Всі визначні події, що відбуваються в Україні, мають своє відображення на марках головної пошти країни. У кожного клієнта Укрпошти також є можливість створити марку із власним дизайном до важливих подій своєї компанії чи привітати бізнес-партнерів, створити іміджевий подарунок до ювілеїв та свят рідних, друзів, колег скориставшись послугою «Власна марка».

Довідково:

24 травня на Бескидському перевалі в Карпатах відкрили новий двоколійний Бескидський тунель. Він стане частиною транспортного коридору, який проходить через Італію, Словенію, Угорщину, Словаччину і Україну. Тунель – другий за довжиною залізничний тунель в Україні, довжиною 1 765 метрів. 

Прес-служба ПАТ "Укрпошта" 

1