'УКРОП' вітає буковинців з Великоднем

"УКРОП" вітає буковинців з Великоднем

01.05.2016, 01:09

Шановні буковинці! Дорогі краяни!

Від імені Чернівецької обласної організації «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» прийміть найщиріші вітання у світле свято Воскресіння Христового!

Це свято близьке серцю кожного патріота. Святий Великдень дарує радість перемоги добра над злом, світла над темрявою. Несе надію та впевненість у завтрашньому дні, наповнює серця рішучістю, укріпляє силу духу.

Великдень нагадує про те, що дива насправді існують. І навіть із безвихідного становища завжди є вихід. А безнадію і відчай легко обернути у поступ і перемогу. Сприймаємо це свято як спонукання до дії. Коли на зміну зневірі, яка послаблює волю і змушує опускати руки, приходять натхнення і віра у власні сили. А разом з ними бажання творити нове і здатність змінювати навколишній світ. Це те чого так потребує наша країна, суспільство, буковинська громада! І саме це сповіщає Воскресіння Христове.

Щиросердно бажаю усім нам і кожному зокрема - миру і злагоди, достатку і процвітання, здоров’я і наснаги на добрі діла. Нехай нинішній Великдень стане провісником процвітання нашої Вітчизни!

Христос Воскрес!

З повагою, Голова ЧОО ПП «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Ткачук

1


КОМЕНТАРІ (1)

А офис уже по улице Шилера закрыли,говорят магазин одежды там открывают!Партии фактически уже нет,Ткачук проворовался .

avatar

Вика

02 травня 2016 10:49